Uita definitiv de sistemele de evacuare clasice! Afla beneficiile pe care le ofera un cos de fum din inox

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriRomania
Ultima actualizareMarti 27 noiembrie 2018
Vizualizari1493

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cauti informatii despre sistemele de evacuare a gazelor? Iata un scurt ghid introductiv, unde vei afla de ce un cos fum inox este o alternativa mult mai eficienta decat traditionalul cos de fum clasic. Una dintre cele mai moderne solutii din domeniu, acesta este in topul preferintelor pentru orice tip de proiect, de la cele industriale, de mare amploare, pana la cele particulare si rezidentiale sau administrative.

Te intrebai care sunt motivele? Iata cateva dintre ele! Vom exemplifica beneficiile unui astfel de produs pentru a te convinge ca este alegerea potrivita pentru tine.

Beneficiile cosului de fum din inox

1. Siguranta
Cel mai important factor din topul avantajelor unui cos fum inox este siguranta. Protectia asigurata de un astel de sistem de evacuare este determinata, in primul rand, de calitatea si rezistenta materialelor utilizate in productia sistemului. Cu totii ne dorim sa fim protejati de eventuale pericole si sa ne simtim permanent in siguranta. Si asta nu e tot! Avantajele care urmeaza te vor convinge de beneficiile multiple.

2. Fiabilitatea
Fiabilitatea vine la pachet cu avantajul cosurilor de fum de a fi rezistente, deoarece in conditii de temperaturi ridicate, cele despre care vorbim si-au demonstrat conditiile optime de functionare constanta, prin garantia materialelor de calitate de top. Aceasta garantie este oferita de tehnologia de ultima generatie folosita in productia sistemelor de evacuare.

3. Rezistenta la reactii chimice
Pe langa rezistenta la temperaturi ridicate de pana la 1000 de grade Celsius, ceea ce le face fiabile, aceste cosuri de fum sunt remarcate pentru functionarea optima, chiar si in conditii exterioare ce pot da nastere reactiilor chimice, cum ar fi conditiile meteo, prin temperaturi maxime si nivel crescut de umiditate. Rezultatele testelor menite sa se asigure de calitatea acestor produse sunt recunoscute.

4. Rezistenta la autoaprindere
Un factor extrem de important, care se alatura rezistentei la reactiile chimice si rezistentei la temperaturi inalte, este insusi rezistenta la autoaprindere, un motiv in plus care garanteaza siguranta. Acest lucru poate fi validat de constructia peretilor interiori ai cosurilor de fum, care nu prezinta riscul de fisurare, indiferent de combustibilul folosit.

5. Greutatea scazuta
In cazul cosurilor de fum de inox vorbim de o greutate redusa, un aspect posibil datorita partilor componente ale acestui sistem de evacuare, apreciate in intreaga lume, inclusiv in Romania, alaturi de alte 19 tari. Fabricate in Olanda si Germania, cosurile de fum de inox au fost concepute folosind la baza tehnologia de ultima generatie, drept pentru care volumul de materie redus nu influenteaza negativ performanta. Din contra!

6. Aria larga de aplicabilitate
Disponibile intr-o gama diversificata de peste 4000 de tipuri, cosurile de fum de inox sunt concepute pentru orice proiect care necesita implementarea unui astfel de sistem de evacuare. Produse la diametre diferite, de la 80 mm si pana la 1000 de mm, aceste cosuri de fum pot reprezenta o alegerea ideala atat in proiecte particulare si rezidentiale, cat si in proiecte industriale, cu aria de activitate in orice domeniu.

7. Perioada extinsa de garantie
Cu o garantie de pana la 30 de ani, cosurile de fum de inox realizate de cel mai mare producator din domeniu sunt cunoscute in intreaga Europa pentru calitatea asigurata.

De unde achizitionezi un cos fum inox?

Magazinul online de https://www.seminee-expert.ro importa si comercializeaza aceste produse de cea mai buna calitate, si, totodata, iti ofera consultanta de care ai nevoie inainte de a lua o decizie finala cu privire la o achizitie. Asadar: cosuri de fum clasice? Uita de ele definitiv!