Ținuta elegantă de seară: 5 idei pentru a ieși din anonimat

Detalii

CategoriiShoping
Taguribijuterii, rochii, rochii de seara
Ultima actualizareMarti 14 septembrie 2021
Vizualizari479

Voteaza & Distribuie

Descriere

Urmează să participi la un eveniment important și dorești să ai o apariție de neuitat? Dacă da, te înțelegem perfect. O ținută de seară poate rămâne într-o zonă sigură, dacă apelezi la o rochie simplă și accesorii minimaliste, sau poate ieși din anonimat într-o secundă, în cazul în care vrei acest lucru. Așadar, dacă visezi la un outfit elegant și deosebit, inspiră-te din ideile de mai jos. Apariția ta va fi, cu siguranță, remarcată de toți invitații!

1. Alege o rochie statement, cu paiete

Cea mai simplă variantă de a ieși din anonimat cu o ținută de seară este purtarea unei rochii statement, care nu poate trece neobservată. Poți alege o rochie lungă, tip sirenă, neagră sau roșie, cu paiete sclipitoare. Completează outfitul cu o pereche de pantofi stiletto simpli, din piele, o geantă tip plic la fel de minimalistă, fără detalii sclipitoare sau metalice. Rochia trebuie să fie în centrul atenției; restul pieselor și accesoriilor doar o completează subtil.

2. Optează pentru un costum masculin

Poate că, inițial, această propunere ți se pare neobișnuită. Cu toate acestea, un costum de inspirație masculină, purtat cu atitudine, te poate scoate instantaneu din anonimat, în cel mai bun sens. Pentru a avea un look impecabil, poartă un costum cambrat, ajustat de un croitor priceput, astfel încât formele feminine să fie vizibile, într-o manieră rafinată și sexy, în același timp. Accesorizează costumul cu o pereche de cercei cu pietre prețioase și o geantă plic discretă. În materie de încălțăminte, este musai să alegi o pereche de pantofi cu toc mediu sau înalt, care să îți ofere un plus de feminitate și rafinament.

3. Poartă o rochie simplă și apelează la accesorii moderne și elegante

Dacă rochia cu paiete și costumul de inspirație bărbătească nu ți se potrivesc, poți alege cu încredere chiar și o rochie simplă, tip furou, dintr-un material fin și discret, într-o nuanță neutră. Pentru a scoate ținuta din anonimat, adaugă accesorii cu personalitate, moderne și elegante. Poți purta coliere Pandora, cu pandantive interesante, dar și o pereche de cercei lungi, inele cu pietre sau brățări elegante. Orice ai alege, ai grijă să nu supraaglomerezi outfitul, ci doar să scoți în evidență rochia simplă cu bijuteriile potrivite.

4. Regândește o ținută clasică–little black dress

Regulile stiliștilor spun că orice femeie trebuie să aibă în garderobă faimoasa și iconica little black dress. Este vorba despre o rochie neagră, simplă și feminină, cu o lungime care nu depășește zona de deasupra genunchilor. O asemenea rochie se potrivește perfect unei ținute de seară, iar dacă nu vrei să ai un outfit banal, o poți purta cu o pereche de pantofi inediți, în locul clasicilor stiletto negri. Alege un model cu barete intercalate, niște sandale într-o nuanță specială sau o pereche de botine cu un imprimeu special. Cu siguranță, vei atrage toate privirile!

5. Alege un look diafan, de prințesă

În cazul în care rochiile negre, nude sau cu paiete nu sunt pe gustul tău, este posibil să faci parte din categoria femeilor delicate și jucăușe, care adoră lookurile de prințesă. Dacă te regăsești în acest club, o rochie lungă, cu un corset elegant în partea de sus și voaluri spumoase în partea de jos, este ideală pentru tine. Alege piesa vestimentară într-o nuanță visătoare, precum rozul pudrat, bleu bebe, nuanța piersicii sau galben pai. Poartă această ținută diafană cu o pereche de pantofi albi, delicați, cu un toc mic. Adaugă un plic pe care sunt câteva aplicații strălucitoare, coafează-ți părul cu bucle sau o împletitură interesantă și machiază-te discret. Vei obține un look desăvârșit!

În final, indiferent de personalitatea și de stilul tău, cu siguranță ai găsit mai sus o idee care funcționează de minune pentru tine. Pune-o în aplicare și pregătește-te să primești zeci de complimente!

Sursa foto: unsplash.com/photos/m34M_B5eqM4