Minifarm anunta extinderea serviciilor sale cu EKG

Detalii

CategoriiSanatate
Taguritensiometru
Ultima actualizareMarti 29 ianuarie 2019
Vizualizari810

Voteaza & Distribuie

Descriere

Farmaciile Minifarm vin in ajutorul persoanelor care aleg sa le treaca pragul nu doar cu unele dintre cele mai mici preturi de pe piata ci si cu servicii EKG. Aceasta extindere a serviciilor a aparut din dorinta de a oferi cat mai multe beneficii tuturor persoanelor care le acorda incredere pentru ca la Minifarm totul este in favoarea clientilor, acestia fiind pe primul loc.

Cand este recomandat EKG si de ce este indicat?

Acest examen medical este necesar pacientilor care au o predispozitie spre maladiile cardiace, persoanelor care sufera de oboseala cronica, celor care sufera de dificultati respiratorii si celor care acuza in general vertij, palpitatii si dureri pericordiale cu scopul de a evalua rezultatele sau chiar reactiile adverse suferite la nivelul inimii, din cauza unor terapii specifice sau a unor produse farmaceutice. Scopul EKG este acela de a urmari activitatea electrica la nivelul inimii pentru a fi stabilit gradul de hipertensiune arteriala, pentru a fi confirmata eficacitatea pe care o au implanturile destinate mentinerii ritmului cardiac normal. Cumpara tensiometru de pe Minifarmonline.ro

Cu ajutorul investigatiei EKG poate fi depistat rapid infractul, pericardita, aritmiile, eschemiile sau hipertrofia ventriculara. Aceasta investigatie sugereaza atunci cand anumite zone din muschiul inimii sau celelalte componente anatomice ale sale sunt in incapacitate de functionare din cauza stopului cardiac indiferent daca acesta are o data recenta sau este produs mai demult. Investigatia EKG poate sa indice toate schimbarile electrice care se intampla in inima care sunt generate de potentiale dezechilibre electrolitice, si cu ajutorul sau sunt descoperite la timp deficientele legate de cadenta batailor inimii, inflamatiile cardiace sau rezultatele pot fi relevante pentru a dovedi ca fluxul de sange de la nivelul inimii nu este suficient.

De ce asigura Minifarm EKG?

Aceste investigatii sunt adresate atat persoanelor care stiu ca au probleme cardiace, dar si celor sanatoase care inteleg importanta unei monitorizari EKG periodice. Stresul, viata haotica si alimentatia gresita, sedentarismul si problemele din fiecare zi sunt doar cativa dintre factorii care pot determina aparitia acestor afectiuni frecvente dar si severe cum sunt bolile de inima sau ale sistemului circulator.

Zi de zi o inima normala este contractata de un numar estimativ de 100000 de ori avand o rata regulata cuprinsa intre 60 si 100 de batai pe minut. In cazul adultilor o rata mai mare are denumirea de tahicardie. Cardiologii au constatat ca un numar mare de persoane au batai de inima rapide si chiar tranzitorii in urma unei activitati fizice intense, in urma stresului si ca urmare a anxietatii. Este recomandat persoanelor care au senzatie de lesin, ameteala, lipsa de aer, oboseala cronica, durere toracica, anxietate severa, senzatie de frig si transpiratii reci sa ajunga la un medic pentru a obtine un diagnostic corect.

Avand in vedere importanta investigatiilor EKG in prevenirea si depistarea afectiunilor cardiace, farmaciile Minifarm ofera acum si posibilitatea ca toate persoanele care le viziteaza sa poata beneficia de ele. Asa cum s-a spus si mai sus, fiecare serviciu este oferit in avantajul clientilor si intreaga oferta Minifarm este special dedicata bunastarii si sanatatii acestora.