Toy Story 3

Toy Story 3

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJoan Cusack, Lee Unkrich, Michael Arndt, Michael Keaton, Tim Allen, Timothy Dalton, Tom Hanks, Whoopi Goldberg
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari1167

Voteaza & Distribuie

Descriere

Toy Story 3 este o animatie in 3D si IMAX 3D, produsa de Pixar Animation Studios si lansata de Walt Disney Pictures. Este a treia parte din seria Toy Story si este programata pentru lansare pe 18 iunie 2010. Lee Unkrich semneaza si regia acestei parti, dupa ce a co-regizat Toy Story 2, Monsters, Inc. si Finding Nemo.

Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles, Estelle Harris, John Ratzenberger, Wallace Shawn, Jeff Pidgeon, Jodi Benson, R. Lee Ermey, John Morris si Laurie Metcalf isi reiau rolurile din filmele anterioare. Cu toate acestea, Jim Varney, care si-a imprumutat vocea personajului Slinky Dog in primele doua filme, si Joe Ranft, care a le-a dat viata lui Lenny si Wheezy, au decedat de cand a aparut al doilea film.

Woody, Buzz si toata gasca s-au intors. Andy se intoarce la scoala, iar Buzz si Woody sunt preocupati de viitorul lor. Andy vrea sa-si puna jucariile in pod, dar mama lui, din greseala, le arunca la gunoi. Acestea sfarsesc prin a fi donate gradinitei Sunnyside, unde intalnesc fete noi, cum ar fi Lotso, un ursulet de plus roz si parfumat, si o papusa vorbitoare, numita Ken, care se indragosteste de Barbie.

Jucariile isi fac noi prieteni la gradinita, cu exceptia lui Woody, care incearca sa se intoarca la Andy. Este luat de o fetita pe nume Bonnie, care-l prezinta jucariilor ei: dl. Pricklepants, Trixie, Peas-In-A-Pod, Dolly, Buttercup si Chuckles. Cand Chuckles ii povesteste lui Woody despre pericolele de la Sunnyside, acesta isi doreste sa se intoarca inapoi la prietenii lui.