Scapa de tantari si de muste intreaga vara! E simplu: apeleaza la o firma de dezinsectie din Valcea

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguridezinsectie
Ultima actualizareJoi 16 septembrie 2021
Vizualizari361

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pare imposibil sa scapi de tantarii si de mustele care iti provoaca disconfort in tot sezonul verii? Este mai simplu decat pare! Apeleaza - cu incredere - la o companie de dezinsectie Valcea si te vei bucura de cele mai bune rezultate, fara a fi necesar sa te chinui cu metode traditionale, lipsite de efect. Firmele de profil actioneaza cu echipamente si produse special destinate acestui scop, dar care nu provoaca nesiguranta. Bucura-te de o vara relaxanta, fara ca musetele si tantarii sa isi mai gaseasca loc in casa / gospodaria ta!

Mustele pot sa transmita peste 100 de agenti patogeni, inclusiv viermi paraziti

Este pe deplin justificat ca vrei sa scapi de muste. Aceste insecte daunatoare nu numai ca provoaca un inalt nivel de disconfort, dar sunt capabile sa transmita peste 100 de agenti patogeni, cum ar fi viermii paraziti, ce provoaca grave afectiuni medicale. Mustele sunt active pe timpul zilei, iar noaptea se retrag in colturile camerelor, pe platfon sau draperii, unde se odihnesc. Modul lor de contaminare provoaca repulsie, intrucat scuipa saliva pe produsele alimentare solide. Mustele depun ouale in apropierea surselor de hrana si se inmultesc extrem de rapid, fiind purtatoare de agenti patogeni periculos. Mustele „de casa” se hranesc atat cu substante lichide, cat si cu substante semi-lichide, alaturi de materiale solide.

Tantarii nu fac doar zgomot, ci sunt agenti daunatori pentru igiena si transmitatori de boli

Disconfortul cauzat de tantari incepe de la zgomotele pe care le produce si de la senzatia de mancarime pe care o creeaza in urma muscaturii. Acestea sunt, insa, cele mai mici probleme cauzate de tantari. Ei fac parte din categoria agentilor transmitatori de boli, unele dintre ele fiind extrem de grave. Pe intreg globul, exista nu mai putin de 3000 de specii de tantari, fiecare dintre ei avand particulariati proprii, dar si riscuri adiacente diferite. Cele mai grave boli se transmit de catre tantarii ce traiesc in climatul tropical, unde se inregistreaza si cele mai multe decese cauzate de muscatura de tantar. Intre bolile raspandite se numara: malaria, encefalita sau febra galbena. Virusul West Nile transmis prin muscatura de tantar e un mare risc.

De ce sa apelezi la servicii de dezinsectie, fara sa te simti ridicol

In sezonul cald, tantarii si mustele au o prezenta constanta, noi fiind extrem de obisnuiti cu aceste insecte daunatoare. Atunci cand produc, insa, un inalt nivel de disconfort sau ne ameninta sanatatea, exista solutii mult mai bune decat clasicele metode de a le indeparta. O firma specializata in dezinsectie va asigura igienizarea spatiului pe termen lung, iar daunatorii se vor tine la distanta de casa / gospodaria ta. Nu iti face griji: substantele folosite de personalul calificat in domeniu sunt sigure, nu iti ameninta sanatatea nici tie, si nici animalelor tale de companie. Toate produsele sunt avizate de Ministerul Sanatatii, obligatoriu.

Cu ce companie sa colaborezi pentru dezinsectie Valcea: alege AgromadPest.ro

AgromadPest.ro este o firma de incredere, care se ocupa - la cel mai inalt nivel - de servicii de dezinsectie Valcea. Dispune de o echipa de specialisti bine pregatiti, de echipamente ultra-moderne, dar si de produse care asigura eficienta rezultatelor pe termen lung. Toti cei din echipa de la AgromasPest.ro sunt extrem de amabili, deschisi, prietenosi, dar si foarte buni profesionisti. Poti colabora cu ei in orice circumstanta.


Date de contact:
Tel: +4 0722 271 302
E-mail: agromadpest@gmail.com