Planetele si astrologia II

Detalii

CategoriiInchiriere biciclete
TaguriMarte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2701

Voteaza & Distribuie

Descriere

Desi multi stiu ca fiecare zodie are planeta sa dominanta, foarte putini stiu, insa, ce inseamna acest lucru si ce influenta are planeta in viata lor? Ei bine, planeta respectiva ofera protectie si imprumuta din caracteristicile specifice ei nativilor pe care ii guverneaza. Mai mult, pozitia planetei pe harta astrala influenteaza fiecare zodie intr-un anumit fel la un anumit moment dat.

Iata care sunt semnificatiile celor 8 planete (Mercur, Marte, Uranus, Pluto, Venus, Saturn, Jupiter si Neptun) a Lunii si a Soarelui asupra celor 12 zodii.

Venus
Daca ne gandim ce simbolizeaza Venus in mitologie, e usor sa ne dam seama ca aceasta planeta e responsabila cu simtul estetic, cu capacitatea de a ne bucura de placerile simple, de a iubi armonia. Venus e cea care cheama la socializare si isi pune amprenta pe libidoul nativului pe care il guverneaza. Rafinamentul si placerea curata vor fi mereu atuurile oricarui fapt sau nativ afalt sub influenta lui.

Zodiile guvernate de Venus sunt Balanta si Taurul.

Marte
Marte ii imprima persoanei si zodiei pe care o guverneaza multa energie si forta, determinare, curaj, libertate si spontaneitate. Tot ce tine de actiune si dorinta de a capata o reactie imediata, fie aceasta un raspuns la un stimul sau o agresiune, este guvernat de Marte.

Zodia guvernata de Marte e Berbecul.

Jupiter
Jupiter e intruchiparea optimismului, a sperantei si a dreptatii. Nativii care se nimeresc sub influenta lui sunt mereu in cautarea sinelui si vor sa stie ce rost au pe lumea asta si care e rostul lumii in general. Ii intereseaza sa se dezvolte spiritual, si se ghideaza dupa propria filosofie de viata, cautand o credinta autentica.

Zodia guvernata de Jupiter e Sagetatatorul.