Tips&tricks: la ce sa fii atent cand cauti o locatie nunta Ploiesti

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriPloiesti, sala evenimente, sala nunta
Ultima actualizareLuni 23 decembrie 2019
Vizualizari849

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tinerii care urmeaza sa isi uneasca destinele si vor sa se bucure de o petrecere pe cinste trebuie sa fie foarte atenti atunci cand cauta o locatie nunta Ploiesti, astfel incat toti invitatii sa se simta excelenta. In randurile ce urmeaza, viitorii miri pot descoperi principalele elemente pe care trebuie sa le aiba in vedere, astfel incat sa isi eficientizeze cautarile!

Dimensiunea salii si numarul de invitati

Pentru inceput, tinerii trebuie sa isi aleaga sala in functie de dimensiunea acesteia si de numarul de invitati. Pentru petrecerile mai retranse, la care urmeaza sa participe cel mult 50-60 de invitati sunt ideale saloanele cochete, micute, in care atmosfera sa fie una prietenoasa. La pol opus, pentru evenimentele grandioase, la care vor participa peste 100 de oameni sunt ideale salile mai spatioase, astfel incat toata lumea sa aiba suficient loc la dispozitie pentru dans, dar si pentru a se bucura de preparatele delicioase.

Stalpi

De preferat este ca in salile de nunti sa nu existe stalpi. In acest fel, invitatii se vor simti mult mai comod si vor putea, de exemplu sa urmareasca vasul mirilor sau atmosfera de pe ringul de dans fara ca ceva sa ii impiedice. Mai mult, stalpii nu fac decat sa dea senzatia de divizare a spatiilor, iar acest lucru trebuie evitat de catre viitorii miri.

Restaurant si mancare dintr-o locatie nunta Ploiesti ideala

In ceea ce priveste mancarea, aceasta este unul dintre ingredientele secrete ale succesului unui eveniment de neuitat. Tinerii trebuie sa mearga la o degustare, pentru a vedea care ar fi meniul ideal pentru nunta lor. In functie de acest detaliu, ei vor putea lua o decizie mult mai usor in ceea ce priveste o locatie nunta Ploiesti perfecta pentru ei!

Scena

Cei care isi doresc sa aiba la nunta lor o formatie care sa intretina atmosfera trebuie sa se asigure ca locatia pe care o aleg dispune si de o scena unde pot fi amplasate instrumentele muzicale. Nimic nu se compara cu bunadispozitie creata de formatiile de top, care stiu cum sa alterneze stilurile muzicale, spre incantarea invitatilor!

Lumini

Tot pe lista elementelor ce trebuie luate in considerare de catre viitorii miri se numara si luminile. De exemplu, globurile disco sau luminile ambientale sunt ideale pentru conturarea unei atmosfere foarte interesante. Situatia ideala este cea in care locatia aleasa dispune deja de astfel de lumini, pentru ca tinerii sa nu mai fie nevoiti sa faca o investitie suplimentara.

Tarife

Nu in ultimul rand, tarifele percepute de reprezentantii locatiei sunt si ele foarte importante. Avand in vedere ca organizarea unei nunti este intotdeauna costisitoare, mirii trebuie sa se asigure ca aleg un restaurant care sa le ofere cele mai bune servicii contra unor tarife bune din punct de vedere economic.

Tinand cont de toate elementele mentionate anterior, toti cei ce urmeaza sa isi uneasca destinele pot gasi mult mai usor locatia multa visata pentru petrecerea lor. Este vorba doar de cateva elemente, dar care gandite cu atentie, se pot transforma intr-un eveniment de neuitat!