3 aspecte de care să ții cont înainte de a plasa un pariu sportiv

Detalii

CategoriiSport
Taguripariuri sportive
Ultima actualizareLuni 21 noiembrie 2022
Vizualizari311

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sportul a fost dintotdeauna o pasiune pentru multe persoane și va continua să fie așa. Dacă înainte fanii sportului erau doar bărbați, astăzi și partea feminină manifestă interes, o parte chiar practicând un sport ca profesie sau sub formă de hobby. O altă formă de manifestare a pasiunii pentru sport sunt pariurile sportive. Jucătorii nu doar că au posibilitatea de a urmări în direct meciurile și de a plasa pariuri în timp real, ci pot dobândi câștiguri suplimentare făcând asta. Amatorii de pariuri pot consulta lista cu cele mai bune site-uri de pariuri din România de pe Nostrabet.com pentru a putea decide mai ușor unde să își încerce norocul.

Ce aspecte trebuie avute în vedere înainte de a paria

În ceea ce privește pariurile sportive, opțiunile de pariere sunt multiple, jucătorul putând să se folosească cu succes de anumite elemente puse la dispoziție de către cazinoul online, acestea putând influența șansele de câștig ale jucătorului. Iată 3 aspecte de care e indicat să ții cont înainte de a plasa un pariu sportiv.

Statisticile sportive

Site-urile de pariuri sportive online au disponibile tabele cu statistici sportive. Acestea au rol orientativ și dezvăluie evoluția în ceea ce privește rezultatele meciurilor anterioare în care echipa respectivă a jucat. Analizându-le, îți poți da seama dacă echipa a evoluat într-un mod pozitiv sau dacă performanța lor a scăzut. Deși acestea nu sunt 100% predictibile în ceea ce privește următoarea prestație a echipei pe teren, pot fi totuși de folos într-o anumită măsură.

Istoricul echipei Informații precum evoluția echipei în ultimul an cel puțin, antrenorul, coeficientul de performanță, jucătorii valoroși, sunt importante în plasarea unui pariu sportiv, mai ales dacă valoarea biletului este mare. Astfel de date pot ajuta jucătorul să anticipeze într-o oarecare măsură șansele de reușită ale echipei pe care pariază.

Condițiile de joc

Și condițiile de joc trebuie să fie luate în calcul, acestea constând în condițiile atmosferice (ploaia poate influența în mod negativ modul de joc) și spiritul de echipă promovat pe teren, dar și în tribune.

Ce tipuri de pariuri sportive pot fi plasate

Opțiunile de pariere sunt diverse, jucătorii cazinourilor online putând plasa pariuri pe diverse aspecte. Totuși, există câteva tipuri ce sunt mai populare în rândul jucătorilor, acesta constând în pariurile de tip 1x2, șansă dublă, handicap asiatic sau european, pe marcator, pe cornere. Pariurile de tip 1x2 sunt cel mai popular tip de pariu sportiv în rândul iubitorilor de fotbal. Acesta presupune plasarea pariului pe echipa ce se va presupune că va câștiga, existând trei variante pe care se poate paria, anume victoria echipei oaspete, victoria echipei gazdă și remiză.

Pariurile șansă dublă presupune parierea tot pe 3 aspecte, aducând câștiguri jucătorului dacă sunt nimerite 2 din cele 3 opțiuni de pariere.Pariurile de tip handicap asiatic și european sunt alte două tipuri de pariuri preferate de jucătorii cazinourilor online. Cel asiatic are două rezultate posibile, iar cel european are trei. În ambele cazuri echipele primesc un avantaj sau dezavantaj ce nu este real. Pariul pe marcator presupune parierea pe jucătorul despre care se presupune că va marca, iar cel plasat pe numărul de goluri presupune anticiparea numărului de goluri prin alegerea unei valori din cele două disponibile, de exemplu „sub 2.5” și „peste 2.5”.

În concluzie

Pariurile sportive sunt un mod de manifestare a pasiunii pentru sport, chiar dacă practici sau nu sportul respectiv. Această preocupare poate aduce sau nu câștiguri, însă pentru a-ți spori șansele, poți lua în considerare factori ce pot influența șansele de câștig.

Unsplash.com