LeasingAutomobile.ro - Achizitionarea de masini prin leasing auto Audi este atat de simpla incat vei ramane surprins de noile oferte

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriArad, Audi, Galati, Leasing auto, masini de vanzare, masini second hand
Ultima actualizareJoi 25 mai 2017
Vizualizari1874

Voteaza & Distribuie

Descriere

Achizitionarea unei masini moderne second hand nu reprezinta o operatiune complicata atunci cand optati pentru colaborarea cu un dealer autorizat. Pe langa avantajele cumpararii in siguranta, Leasing Automobile asigura clientilor sai posibilitatea de finantare prin leasing auto Audi pentru cele mai performante autoturisme second-hand din aceasta gama.

Avantajele achizitionarii unei masini Audi rulate prin Leasing Automobile

  • Costul de achizitie

Unul dintre principalele motive pentru care clientii aleg sa cumpere prin dealerul autorizat Leasing Automobile este acela de a economisi bani in urma acestei tranzatii, intrucat costul unui model Audi rulat este mult mai mic decat un model similar achizitionat din reprezentanta. Totodata, preturile practicate de dealerii autorizati sunt corecte si reflecta calitatea masinilor, in comparatie cu preturile mici intalnite in targurile de masini, dar care nu ofera garantia starii tehnice ireprosabile a autoturismului Audi.

  • Verificari tehnice

Autoturismele marcilor germane necesita anumite tipuri de verificari, iar echipa de specialisti in diagnoza auto Leasing Automobile asigura la achizitia fiecarui auto rulat Audi un Certificat de buna functionare care asigura veridicitatea specificatiilor mentionate.

  • Garantie

Masinile second hand cumparate la proprietari nu au niciun fel de garantie, astfel ca orice defect descoperit ulterior devine o cheltuiala suplimentara ce se adauga la pretul initial de achizitie. Leasing Automobile acorda garantie 3 luni pentru 15.000km rulati.

  • Finantare

Leasing Automobile pune la dispozitie clientilor solicitanti posibilitatea achizitionarii prin programul schimburi auto si finantare prin leasing auto (credit auto sau leasing financiar). Este confortabil sa pornesti in cautatea modelului Audi preferat atunci cand stii ca exista mai multe variante de achizitie, in cazul in care suma detinuta nu acopera cheltuielile de cumparare.

Ce presupune programul de leasing auto Audi?

Leasing Automobile este o companie de top in domeniul vanzarilor de masini second hand care asigura servicii complete de achizitionare si posibilitati diverse de finantare personalizate pentru fiecare client. Atunci cand clientii nu doresc sa investeasca o suma mare la achizitionarea unei masini sh, acestia pot solicita finantare prin programul leasing auto Audi. Conditiile de acordare leasing auto Audi, pentru modelul pe care il preferati sunt urmatoarele:

  • Orice model Audi poate fi achizitionat prin credit auto bancar sau leasing financiar;
  • Ambele optiuni de refinantare presupun un avans de 15-50% platit de catre firma de leasing, deductibil sub forma unor rate periodice;
  • Contract incheiat pe o perioada cuprinsa intre 12 si 60 de luni, la terminarea caruia utilizatorul masinii poate deveni proprietar cu drepturi depline, poate prelungi sau incheia clauzele contractului.

Firmele specializate sunt institutii financiare cunoscute la nivel national: Idea Leasing, BT Leasing, Garanti Leasing, BRD. Pentru achizitionarea unei masini rulate in perfecta siguranta, colaborati intotdeauna cu un dealer autorizat: procesul de cumparare este facilitat de catre reprezentantii parcurilor auto, iar dumneavoastra economisiti timp si bani, primind masina la cheie. Modelele marcii Audi, disponibile spre a fi cumparate cu banii pe loc sau in sistem de leasing auto, pot fi vizualizate si online, pe website-ul companiei: www.leasingautomobile.ro

Consultantii LeasingAutomobile sunt disponibili pentru a va detalia ce presupune programul leasing auto Audi, conditiile de finantare si alte informatii legate de modelele pe care le preferati.

Date de contact Showroom Galati

Telefon: 0741414488
Str. George Cosbuc, Nr. 138, Galati.

Date de contact Showroom Arad

Telefon: 0741414466
Calea Timisorii, Nr. 142, Arad.