Helinick.ro - Tot ce trebuie sa stii despre proiectare sisteme de securitate integrate - Solutia optima pentru afacerea ta!

Detalii

CategoriiStiinta
TaguriBucuresti, sisteme de securitate
Ultima actualizareMarti 25 aprilie 2017
Vizualizari1676

Voteaza & Distribuie

Descriere

Una dintre nevoile umane de baza este cea de siguranta, drept pentru care din cele mai vechi timpuri omul s-a preocupat de satifacerea ei prin diverse tehnici si metode. Odata cu evolutia tehnologiei, activitatea de proiectare sisteme de securitate a atins si ea un alt nivel de complexitate. Compania Helinick, un nume sonor pe piata sistemelor de securitate, asigura solutii integrate de control, adaptate la cerintele proiectelor realizate de catre clientii sai.

Ce este un sistem de securitate?

Pe scurt, un sistem integrat de securitate se refera la tehnologia si suportul fizic ce fac posibila filtrarea persoanelor care patrund intr-o incinta anume. Un astfel de sistem inlesneste procesul de identificare si gestionare corecta a acestora. Buna functionare a acestui sistem are la baza o varietate de dispozitive, comercializate de Helinick.ro, precum sisteme de detectie si efractie, sisteme de control al accesului fizic/logic, sisteme de intrare, pontaj electronic, ticketing sau sisteme supraveghere CCTV. Una dintre cele mai importante facilitati pe care le asigura un sistem de securitate este permiterea sau restrictionarea accesului, in functie de nivelul ierarhic sau de autorizarea aferenta fiecarui angajat in parte.

Recomandari in privinta instalarii sistemelor de securitate

Indiferent de domeniul de activitate, sistemele de securitate reprezinta un element cheie in controlul si gestionarea eficienta a fluxului de persoane, mai ales in cazul sediilor de firme cu un trafic intens. Fie ca este vorba de sectorul comercial (magazin, banca, sediu de firma) sau cel rezidential (blocuri de apartamente, complexe rezidentiale, case, vile), un astfel de sistem se va adapta caracteristicilor specifice zonei, fapt ce determina siguranta persoanelor din spatiul respectiv. In unele cazuri, instalarea unui sistem de securitate devine realmente indispensabila. De exemplu, in cadrul institutiilor si unitatilor cu grad mare de risc (inchisori, sectii de politie, spitale etc.) siguranta personalului si a celorlalte persoane capata o importanta vitala.

Importanta sigurantei si a controlului personalului

In spatiile destinate desfasurarii activitatilor comerciale, siguranta angajatilor si a bunurilor companiei este unul dintre cele mai importante aspecte. Protejarea si gestionarea resurselor umane, dar si a celor materiale reprezinta o preocupare majora a celor ce detin o firma. Un alt factor ce influenteaza bunul mers al unei afaceri este cel de control si monitorizare a angajatilor. In orice colectivitate, mai devreme sau mai tarziu, lipsa regulilor si a organizarii vor determina aparitia haosului.

Cum poti beneficia de un sistem integrat de securitate?

Progresul tehnologic al ultimilor ani, inclusiv in domeniul securitatii, a facut ca un astfel de sistem sa fie disponibil la scara larga si pentru o multitudine de scopuri distincte. Daca ai ajuns la concluzia ca ai nevoie de un sistem integrat de siguranta si control tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu unul dintre consultantii Helinick.ro. Acestia te indruma, cu seriozitate si profesionalism, in alegerea sistemului integrat de securitate special adaptat proiectelor tale.

Helinick.ro vine in sprijinul tau cu solutii profesionale, pentru ca in fiecare moment sa te simti in siguranta si sa detii controlul asupra afacerii tale.

Contact

Adresa: Strada Eraclie Arion nr. 4, Bucuresti, Romania

Telefon: +(4021) 4044444

E-mail: office @ helinick.ro