Despre clinicile medicale private

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari798

Voteaza & Distribuie

Descriere

De ce sa optam pentru o clinica privata si nu una de stat? Care sunt avantajele si ce trebuie sa stim despre serviciile medicale private? Nei Medica raspunde:


Privat inseamna personal, inseamna profesionalism si valoare, dotari moderne, specializari multiple, dezvoltare – inseamna multumire. In Romania, clinicile medicale private castiga din ce in ce mai mult teren, pentru ca stiu sa asocieze servicii de calitate cu preocuparea pentru nevoile pacientului. Unul dintre principalele motive pentru care multe persoane prefera o clinica privata este nevoia de a obtine cat mai repede un raspuns privind problemele de sanatate avute, precum si explicatii si solutii potrivite cu istoricul fiecarui pacient in parte. Sistemul privat de sanatate ofera o accesibilitate sporita la medici specialisti si aparatura de inalta calitate. Unul dintre marile avantaje in acest caz este timpul economisit prin durata de asteptare scazuta in comparatie cu serviciile medicale publice care sunt, in cea mai mare parte a timpului, aglomerate.


Printre clinicile private aparute in Romania in ultimii ani se numara si NEI Medica Asist – o unitate medicala care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui pacient servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie si conditii de siguranta si confort.


NEI Medica Asist ofera asistenta medicala integrata: la baza exista asistenta medicala primara, asistenta medicala secundara prin serviciul ambulatoriu de specialitate, urmata de asistenta medicala tertiara – spitaliceasca si recuperarea medicala.


Specialitatile clinicii NEI Medica:


- Analize de laborator


- Medicina de familie


- Medicina muncii


- Alergologie si imunologie clinica


- Cardiologie


- Chirurgie Pediatrica


- Dermatologie


- Ecografie / Imagistica


- Endocrinologie


- Ginecologie


- Medicina Generala


- Medicina interna


- Medicina muncii


- Medicina sportiva


- Neurologie


- Oftalmologie


- ORL (Otorinolaringologie)


- Ortopedia


- Pediatrie


- Pneumologie


- Psihiatrie


- Psihiatrie pediatrica


- Psihologie


- Securitatea in munca


- Serviciul de Ambulanta


- Terapia BOWEN


- Urologie


- Stomatologie


Cand spunem clinica privata ne gandim in primul rand la sprijin si servicii adaptate nevoilor fiecarui pacient.
Informatii suplimentare pot fi gasite: www.neimedica.ro


Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro