Gentile, accesorii cu personalitate

Detalii

CategoriiShoping
Tagurigenti
Ultima actualizareMiercuri 15 ianuarie 2020
Vizualizari606

Voteaza & Distribuie

Descriere

Accesoriile precum gentile sunt in viziunea unora strict necesare. In ultimul timp insa, aceste accesorii au capatat si mai multe valente estetice. Sunt cu scop dual pentru ca inevitabil completeaza o tinuta, sunt mereu la vedere, deci trebuie sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tinuta la care sunt asociate.

Aceasta nisa, a producatorilor de genti, mizeaza tocmai pe preferinta purtatoarelor de a asocia accesoriile cu varietatea de tinute. Exista o diversitate de tipare, culori, forme si desigur o moda si in acest domeniu. Descoperim ce se poarta, ce este la mare cautare si cum ar trebui aleasa o geanta pentru ca aceasta sa corespunda total cu personalitatea purtatoarei.

Se poarta mai intai de toate calitatea

O geanta exprima mai multe decat credem. Asadar, aceasta creeaza si contribuie la prima impresie, primul impact vizual. Are nevoie de calitate, sa fie executata cu mare atentie la orice detaliu – intocmai acestea denota modul impecabil de executie. Specialistii in domeniu ofera si cateva indicii despre ce tradeaza ca o geanta este de o calitatea inferioara: cusaturi decorative total contrastante cu nuanta materialelor, cusaturi ce nu sunt drepte, imperfectiuni vizibile.

Pentru a se asigura ca aleg din randul accesoriilor trainice si de calitate, femeile pretentioase si care au standarde privind gama de accesorii purtate isi indreapta atentia spre Zevo. Aici regasim genti realizate in tara cu traditie privind prelucrarea pielii naturale si anume Italia. Varietate, calitate premium si design modern sunt cateva repere ce defineste acest brand.

Geanta adaptata tinutelor si preferintelor

Daca ne raportam la moda gentilor in 2020, se poarta stralucirea si nu numai. Din punct de vedere al tipologiilor, se poarta gentile crossbody, cele voluminoase, de tip sac, gentile mici si patrate, cele imprimate de asemenea. Modernul isi spune puternic cuvantul. In colectiile marilor designeri regasim genti dreptungiulare printre altele, cele in forme cat mai atipice.

Alte cateva exemple despre ce propuneri sunt trecute pe lista de noutati in 2020 in materie de genti se refera la cele trapez, ce au catifea, gentile din blana, ce au culori saturate si aprinse.

Desigur ca unele dintre aceste astfel de optiuni sunt mai mult decat indraznete. Pentru ca geanta aleasa trebuie sa fie functionala, practica, alegerea trebuie raportata la mediul de munca, la tinutele ce definesc personalitatea si garderoba fiecarei femei.

Propunerile Zevo pentru gentile la moda in 2020

Zevo mizeaza in mare parte pe stil clasic, pe modele atemporale, deci mereu la moda. Aduce in atentia publicului o moda realista, care se pliaza pe stiluri usor de abordat de catre oricine. Propune de asemenea si genti statement, cele care au menirea sa iasa in evidenta, sa fie un accent de culoare sau forma care scoate din banal imaginea purtatoarei.

Genti shopper – sunt gentile aduse la rang de accesorii stilate, o reintepretare a gentilor cu care poti merge la cumparaturi.

Incapatoare, se disting prin faptul ca nu sunt compartimentate. Daca esti genul de femeie activa care nu stie unde ajunge pe parcursul unei zilei, daca esti spontana si practica, alege acest tip de geanta. In 2020 se poarta gentile alungite, mari, cu barete simple. La Zevo vei gasi pe cele in culori vibrante, cu note argintii sau cu accesorii din blanita.

Genti postas – au un aer young si fresh, se doresc purtate libertin, pe o parte. Acestea pot fi stilul relaxat de zi cu zi, pentru femeia rebela. La Zevo astfel de genti cunosc de asemenea varietate. Au lant, pot fi sofisticate, din piele de crocodil sau cu animal/snake skin.

Gentile de mana – sunt destinate a fi accesorii perfecte pentru femeile cochete, cele care isi permit sa isi ocupe mainile purtand gratios o geanta. Femeia care prefera astfel de genti emana feminitate, etaleaza geanta ca pe un trofeu. Zevo propune la aceasta categorie pielea texturata, blana de ponei printre altele, chiar si paiete.

Gentile de umar – poate printre cele mai populare tipuri de genti. De forme si marimi diferite, cu perforatii decorative, franjuri, cu accente metalice, piele texturata printre altele, gentile de umar de la Zevo sunt o colectie vasta.

Una din caracteristicile de baza ale gentilor de marca Zevo este amprenta moderna. Sunt purtabile, adaptate modei curente si au un farmec aparte. Pentru ca femeile nu au niciodata prea multe genti, exista mereu o ocazie potrivita pentru inca un astfel de accesoriu ales sa completeze garderoba de sezon. Doritoarele regasesc in cadrul paginii zevo.ro toate colectiile acestui brand.