Cadouri pentru bărbați - idei pentru orice context

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguricadouri, cadouri personalizate
Ultima actualizareVineri 26 iulie 2019
Vizualizari750

Voteaza & Distribuie

Descriere

Să oferi cadouri bărbaților este mult mai dificil decât să alegi cadouri pentru femei. În cazul genului masculin, opțiunile sunt mai limitate și este mai greu de intuit anumite preferințe. Dacă relația cu respectivul bărbat nu este una foarte apropiată și este mai degrabă una formală (coleg de muncă, șef etc.), alegerea va deveni și mai dificilă. Și totuși, ai nevoie de cadouri pentru bărbați potrivite în orice context. Soluții există, trebuie doar să cauți atent prin magazine. Sau să mergi la sigur pe una dintre variantele de mai jos.

Băuturi rafinate pentru bărbați puternici

Poți alege un vin de calitate, unul ieșit din rutină, poate chiar o etichetă de colecție. Și mai simplu este să cumperi un "spirit" precum whiskey, cognac sau brandy, de preferat tot o variantă premium, cu mulți ani vechime și într-un ambalaj deosebit, elegant. Există în magazine inclusiv produse cu pahare cadou sau cutii metalice. Un astfel de cadou este potrivit inclusiv pentru a mulțumi unei persoane de gen masculin - de exemplu unui doctor, avocat, partener de afaceri etc. Ai grijă doar să nu existe limitări de natură etică, căci nu chiar oricine apreciază astfel de cadouri.

Ceasuri bărbătești pentru orice ocazie

Alege un ceas de mână modern, un ceas bărbătesc pe care poți să-l comanzi chiar online de aici. Partea cea mai bună la astfel de cadouri este că sunt universale - se potrivesc cam oricui, în orice context. Desigur, nu alege un ceas sport dacă nu ești sigur că beneficiarul cadoului este un spirit sportiv. Mult mai bine este să cumperi un ceas de mână casual - elegant - business, eventual chiar cu note fashion, pentru o eleganță superioară. Interesant este că un ceas de mână elegant nu își trădează prețul chiar dacă este destul de ieftin. Astfel, ceasul va fi considerat un cadou chiar mai valoros decât este în realitate. Și va fi apreciat pe măsură! Nici nu are importanță dacă cel ce primește darul mai are sau nu deja o colecție de ceasuri – aceste produse sunt astăzi accesorii fashion veritabile.

Accesorii utile

Mai ales în mediul de business se obișnuiește să se ofere cadouri elegante și utile în același timp, de asemenea cu caracter universal. Spre exemplu, se poate alege un set de cocktail, o agendă cu copertă premium (poate chiar de piele) ori chiar o geantă de asemenea elegantă și rafinată. Totuși, poate fi complicat să alegi un anumit cadou, trebuie să studiezi cât de cât contextul.

Experiențe deosebite

Un cadou inedit și în același timp la modă este reprezentat de oferirea accesului la o experiență specială. Se pot găsi pe internet vouchere pentru zbor cu balonul, yachting pe mare cu velier, ședință de călărie, acces la club de golf, zbor cu parașuta, sporturi de apă și multe altele. Putem include în această categorie și acces la spa, cu masaj și diverse extra beneficii. Aceste vouchere se pot personaliza și sunt considerate cadouri elegante pentru bărbați, indiferent de tipul de relație - mai mult sau mai puțin apropiată. Experiența se poate consuma într-o anumită perioadă de timp, în funcție de dorința beneficiarului.