Microfoanele spion - tot ce trebuie sa stii despre aceste dispozitive

Detalii

CategoriiIT
Taguriechipamente spionaj
Ultima actualizareJoi 27 iunie 2019
Vizualizari633

Voteaza & Distribuie

Descriere

Avansul tehnologic nu se opreste, iar in fiecare zi descoperim o multime de gadgeturi si accesorii menite sa ne faca viata mai usoara, sa ne protejeze de intrusi sau sa ne asigure securitatea. Referitor la securitate, nu am putea sa nu aducem in discutie si domeniul spionajului, unde s-au inregistrat mari progrese si in cazul aparatelor de supraveghere, in special in cazul modelelor de microfoane spion.

Astfel, in oferta magazinelor fizice si online, poti gasi o multime de modele, care mai de care mai minuscule, dar sofisticate, capabile sa ofere o raza de actiune de maximum 60 de metri patrati, sau chiar sa atinga o raza de 1 kilometru. Spre exemplu, pe SmtSol vei gasi o multime de microfoane si camere spion, originale, de calitate, in care sa investesti atunci cand ai o banuiala ca cineva iti inseala increderea. Desi achizitia unui set de microfoane spion presupune o investitie destul de ridicata, rezultatele obtinute sunt spectaculoase, iar clientii se declara mai mult decat multumiti de alegerea facuta.

Cele mai cautate modele de microfoane spion

Cei care vor sa isi infranga banuielile cauta microfoane spion imposibil de detectat, asa cum este cel integrat in prelungitor. Acesta este o buna varianta pentru parintii care isi lasa copiii cu bonele si vor sa afle cum sunt tratati. Odata instalat, microfonul spion va incepe sa inregistreze voci si sunete, iar parintii stiu, in permanenta, ce se intampla in locuinta lor.

Un alt model de microfon spion este cel integrat intr-un cablu de alimentare. Acesta este atat de bine ascuns, incat va fi imposibil de detectat. Mai mult, acel cablu functioneaza ca unul normal, deci poate fi folosit pentru incarcarea telefoanelor si a diverselor device-uri. Microfonul reuseste sa surprinda o conversatie purtata pe o suprafata de pana la 30 m2, iar calitatea sunetului redat este una satisfacatoare.

Microfoanele spion integrate in priza sunt o alta optiune de a asculta conversatii, fara a trezi suspiciuni. Priza este complet functionala, deci nimeni nu va avea vreo banuiala. Sistemul de supraveghere incorporat in priza se activeaza prin GSM, fara sa existe o limita de distanta. Iar proprietarii verifica in permanenta ce se intampla in locuinta lor, chiar si atunci cand se afla pe un alt continent. Acesta nu emite niciun sunet, ceea ce inseamna ca nimeni nu isi va da seama ca la capatul celalalt al firului se afla o persoana care asculta ce se petrece in locuinta sa.

O alta varianta o reprezinta microfonul integrat intr-un bec care functioneaza normal, fara sa trezi suspiciuni. Este usor de montat si poate fi rapid activat. Mai mult decat atat, clientii se vor bucura de o inalta calitate a sunetului, asa ca nu trebuie sa isi faca nici cea mai mica grija din punctul acesta de vedere.