Cum să te îmbraci în haine de brand fără să dai o avere pe ele?

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine, Imbracaminte, Incaltaminte, shopping
Ultima actualizareVineri 18 februarie 2022
Vizualizari543

Voteaza & Distribuie

Descriere

Social media acaparează toată atenția și te simți preset de societate să tealiniezi. Adesea însă nutotul e așa cum pare. Oamenii nu cumpără doar haine de brand, unele chiar pot fi fake. Oamenii nu merg doar în vacanțe exotice și nu își cumpără super-mașini. Sigur că poate îți dorești și tu să te validezi public prin purtarea unor haine de brand din ultimele colecții, însă dacă asta nu înseamnă că trebuie să dai tot salariul pe o piesă cool.

Promoții și coduri de reducere

Dacă varianta de outlet nu este tocmai cea mai bună fiind vorba de piese dn colecțiile trecute, singura alternativă ar fi urmărirea reducerilor. Sunt o serie de magazine care comercializează produse de brand care oferă în mod regulat coduri de reducere. Probabil cea mai populară căutare este cod de reducere About You datorită campaniilor dese pe care aceștia le fac cu influencerii.

Practic pe Instagram poți să găsești o serie de coduri de reducere de -20%, -15% pentru toate produsele la preț întreg. Astfel nouă geacă Tommy Hilfiger sau bocancii Dr. Martens pot fi ai tăi la un preț mult mai mic. Când și-au lasant aplicația, au făcut o reducere de 50% ceea ce este foarte mult. Încâteva ore abia mai găseai câteva haine cool fiind toate stoc epuizat. Promoțiile de sărbători nu sunt de neglijat. De Black Friday sau chiar în lunile Ianuarie-Februarie există reduceri substanțiale la mai multe magazine online care oferăo gamă largă de branduri cunoscute.

Cum să cumperi inteligent


Dacăesti o persoană avidă de shopping și urmărești des tendințele, poți să îți faci un calendar de cumpărărturi. Practic pui bani deoparte pentru sesiunile de schopping planificate atunci când știi că apar promoții sau coduri de reducere. Adesea magazinele au o oarecare constanță în ceea ce privește promoțiile, iar împreună cu influencerii pun la cale o serie de campanii de awareness. Astfel vei avea un buget déjà pregătit pentru piesele pe care ți le dorești și le poți achiziționa pe loc.

Adesea achiziționarea pieselor de îmbrăcăminte și încălțăminte de brand nu este neapărat o investiție bună. Prețurile piperate nu se prea justifică, însă dacă prețul plătit este mai mic de cel recomandat, practic ai făcut economie. Dacă vrei să porți haine debrand, allege cele care oferă șicalitate superioară. Pantofii să fie din piele natural, gecile din materiale rezistente și accesoriile versatile și ușor de asortat. Piesele timeless care nu se demodează sunt probabil cele mai bune opțiuni când vine vorba de aplicarea unui cod de reducere pentru achiziționarea hainelor noi.