Produse Hi-Tech de la brandul iUni – Cadouri pentru copii și adulți

Detalii

CategoriiIT, Stiinta
Taguricadouri Craciun, drona, jucarii
Ultima actualizareJoi 20 decembrie 2018
Vizualizari1221

Voteaza & Distribuie

Descriere

Află care sunt produsele iUni la prețuri promoționale de Crăciun! Află la timp toate ofertele din perioada Sărbătorilor de iarnă și vezi care sunt cele mai interesante cadouri iUni pentru copii de Moș Crăciun. Produsele de brand iUni sunt acum pe piața produselor electronice de larg consum și cuprind:

  • Camere video sport iUni, camere de supraveghere iUni
  • Brelocuri auto spion iUni, ceasuri care au cameră spion iUni
  • Smartwatch iUni, drone iUni, ceas smartwatch cu telefon iUni
  • Stick USB Spion cu reportofon iUni, pix spion cu înregistrare audio-video iUni
  • Camere endoscop iUni, cameră inspecție video a canalelor de scurgere iUni
  • Mouse iUni cu microfon, aparat spion de ascultat prin pereți, etc.

Aceste produse comercializate sub marca iUni pot fi cadouri perfecte pentru iubitorii de tehnologie. Toate arată excelent, au un design de lux, dispun de tehnologii performante, sunt de foarte bună calitate, au garanție de 24 luni în conformitate cu normele și reglementările legilor UE în vigoare, la data achiziționării.

Un cadou perfect de Crăciun în anotimpul de iarnă, când traficul este infernal și riscul de accidente este mare, poate fi o cameră audio-video auto iUni care înregistrează ce se întâmplă în trafic atunci când ești la volan. De asemenea pe iUni.ro poți găsi și camere auto marca DOD care sunt produse de brand din Taiwan, sunt mai scumpe, dar de calitate înaltă. Brandul iUni este distribuitor autorizat de produse DOD care sunt foarte apreciate în multe țări ale lumii.

Cel mai grozav cadou de fitness pentru Crăciun

Un cadou de Crăciun poate fi o brățară de fitness iUni care are un design deosebit, elegant, poate monitoriza pulsul, somnul, oxigenul din sânge.
Acest cadou de Crăciun este perfect și pentru femei și pentru bărbați pentru că se potrivește foarte bine la o ținută sport. Sunt brățări care au un aspect mai deosebit, potrivit pentru bărbați și care merg foarte bine la o ținută business.

Cel mai bun cadou de Crăciun pentru copilul tău este siguranța!

Acum ai posibilitatea de a face un cadou de Crăciun copilului tău – un Smartwatch cu GPS de pe iUni.ro. Acesta îți oferă posibilitatea de a afla unde se află copilul tău în orice moment. Ceasul are aplicația GPS pentru a arăta locația copilului pe hartă și buton SOS de alarmă care se activează atunci când copilul depășește perimetrul setat. Acest ceas inteligent are cartelă Micro SIM, o agendă cu 10 numere de telefon care pot primi și transmite apeluri, are funcția "Nu deranja" prin care sunt oprite apelurile. Poate funcționa în rețelele de telefonie Vodafone, Orange, Telekom.

Jucării iUni pentru copii de Crăciun – Oferte de nerefuzat în decembrie!

Pe site-ul iUni.ro găsești cele mai interesate cadouri pentru copii:

  • Dronă iUni și mini dronă iUni
  • Mașinuțe cu telecomandă iUni
  • Fidget spinner profesional metalic iUni
  • Bărci cu telecomandă iUni și altele.

Toate jucăriile sunt cu tehnologii avansate, au un aspect care poate impresiona pe copii. Găsirea unor gadget-uri de acest fel la prețuri convenabile este posibilă doar în perioada aceasta, pe magazinul online de pe iUni.ro.

Cadouri de Crăciun pentru familie și prieteni

Dacă ai prieteni care călătoresc mult și sunt entuziasmați de stilul lor de viață, iar în plus țin neapărat să arate fotografiile și filmările lor din plimbări celor dragi, le poți dărui un cadou special de Crăciun – o cameră video sport iUni care poate înregistra imagini din locurile pe care le vizitează an de an, în țară sau în străinătate.
Pentru cei din familia ta poți alege un cadou de Crăciun pe care poate vi l-ați dorit cu toții de mult timp: o cameră de supraveghere iUni sau un sistem de supraveghere iUni pentru siguranța casei. Un astfel de cadou este perfect pentru oricine locuiește la casă pentru că permite supravegherea locuinței atunci când toți sunt plecați.

Astfel de camere au tehnologii avansate, sunt și de interior și de exterior și pot fi folosite pentru locuințe de orice fel, pentru garaje dar și pentru spații sau depozite. Camerele de supraveghere iUni funcționează perfect și pe timp de zi și pe timp de noapte și se remarcă prin claritatea imaginilor înregistrare. Pe iUni.ro găsești camere de supraveghere sub această marcă la prețuri promoționale, foarte convenabile. Nu pierde promoția din această perioadă!