Ce modele de genti se mai poarta ?

Detalii

CategoriiStiri divertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2084

Voteaza & Distribuie

Descriere

In general, gentile servesc in primul rand unui scop practic dar si unuia de natura estetica. De regula asortate cu alte piese de vestimentatie sau cu incaltamintea, gentile pot reprezenta preocuparile celor mai multe femei. Aflate in cautarea uneia femeia va evalua aproape intotdeauna gentile in functie de un set de criterii de multe ori sugerate se pare de trend.

Bineinteles ca pentru alegerea unei genti femeia va socoti cu siguranta si nevoile sale. Cu doua sau mai multe compartimente asigurate cu fermoar sau capse gentile pot servi diferitelor necesitati ale femeilor. Fie ca sunt confectionate din piele, materiale ecologice ori diferite materiale textile gentile de dama vor fi adoptate in functie de gust, scop ori nevoi. De asemenea dimensiunea sau forma, baretele ori manerele, insertiile sau imprimeurile sunt factori care influenteaza in mare masura alegerea unei genti de dama.

Gentile clasice din piele pot reprezenta si anul acesta o solutie. Cu manere scurte si barete detasabile, de dimensiuni medii si prevazute cu multiple buzunare, gentitile de dama confectionate din piele s-au pozitionat in zona de preferinta a celor mai multe dintre femei. Elegante si practice in nuante de culori vi sau clasice (bej, maro ori gri) gentile din piele pot constitui accesoriu ideal. In general geanta se poate adopta in functie de stilul vestimentar. Daca alegem o tinuta casual se poate asorta cu usurinta o geanta tip postas cu interiorul generous fie ea din piele sau material textil.

Culoarea gentii se pare ca va respecta o anumita cromatica care nu va intra in contrast cu nuantele tinutei. Exista insa si cazuri cand specialistii in domeniu recomanda adesea contrastul, insa in cele mai multe dintre cazuri contextul este cel care impune astfel de abordari. Pentru o petrecere de seara se poate asorta o geanta plic ce poate avea aceasi culoare cu cea a incaltarilor ori a rochiei. Totusi gentile plic de zi supradimensionate si adesea viu colorate vor putea fi accesorizate unei tinute sport ori trendy.

Asadar, gentile de dama se pot alege in functie de stilul fiecarei persoana, de ocazie sau in functie de nevoi. De exdemplu o geanta care serveste pentru mersul zilnic la birou poate fi destul de diferita de cea cu care o femeie va alege sa iasa intr-un club sau sa mearga intr-o dupa-amiaza la o plimbare in parc. Un alt aspect important cand vine vorba de gentile de dama il constituie si brandul. Acesta poate sa reprezinte un reper pentru oricare femeie aflata in cautarea unei genti. Totodata brandurile din industrie sunt si cele care cel mai adesea genereaza trendul. In concluzie atenta documentare si consultarea diferitelor surse poate face mult mai simpla alegerea unei genti de dama in vogue si atingerea acelui grad de satisfactie si confort necesar.