Sfaturi în ceea ce privește țigara electronica, pentru a te bucura de toate avantajele sale

Detalii

CategoriiShoping
Taguri
Ultima actualizareJoi 16 februarie 2017
Vizualizari1135

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tigara electronica este din ce in ce mai populara. Cu toate astea, putini sunt cei care stiu cu adevarat cum sa o foloseasca. Daca vrei sa te bucuri din plin de acest produs, este bine sa tii cont de o serie de sfaturi legate de accesorii tigara electronica, de modul in care trebuie sa fumezi si de cat trebuie sa fumezi. De-a lungul celor 13 ani de istorie pe care ii are aceasta tigara, s-au format mai multe trucuri care te ajuta sa vapezi inteligent.
Acorda atentie pozitiei in care vapezi

Pozitia in care vapezi conteaza foarte mult. Trebuie sa scoti tigara din gura dupa fiecare inhalare, in asa fel incat sa te asiguri ca vaporii nu ajung inapoi in cartus. In caz contrar, dispozitivul se poate bloca iar bateria poate sa aiba o viata mult mai scurta. De asemenea, incearca sa tii tigara cat mai drept in gura, pentru a evita acelasi lucru.

Depoziteaza tigara intr-o tabachera

Motivul pentru care trebuie sa depozitezi tigara electronica intr-o tabachera este cat se poate de simplu: eviti ca aceasta sa fie infundata cu particule de praf si evident, sa se uzeze mai rapid.

Trage abur lent si usor

Modul in care pufai este si el important. Daca tragi din tigara tare si des, bateria se va termina repede. Cel mai bine este sa pufai lent si usor, pentru a obtine un gust bogat si satisfactie cat mai mare.

Asigura-te ca ai bateria mereu incarata

Aroma si densitatea de vapori depinde foarte mult de puterea bateriei. Daca iti doresti sa te bucuri din plin de experienta tigarii electronice, este bine sa te asiguri ca bateria este mereu incarcata.

Tine tigara de bateriei

NU in ultimul rand, trebuie sa tii tigara de baterie, nu de alte parti, in asa fel incat sa pastrezi orificiile de ventilatie libere. In felul acesta obtii un gust mult mai bun si puternic si o durata de viata superioara pentru baterie si pentru tigara. Ocazional, este bine sa cureti filetul de la baterie (de preferat inainte de a o pune la incarcat). De asemenea, este indicat sa lasi bateria sa se incarce complet, pentru a o proteja.