Afla cum sa alegi un cos de fum potrivit casei tale

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSeminee
Ultima actualizareVineri 17 august 2018
Vizualizari1433

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sistemele de incalzire se afla in continua expansiune pe piata de profil din Romania. Caracterizate de o longevitate sporita si de materiale componente de calitate, gama de seminee si cosuri de fum disponibile in Romania aduc an de an caldura in fiecare camin. Ca sa ne bucuram pe deplin de beneficiile sistemelor de incalzire, este vital sa achizitionam si un cos de fum sigur si usor de intretinut.

Cum sa beneficiezi de toate avantajele unui cos de fum?

Caldura este o componenta integrata in confortul nostru casnic. Alegerea unui model bun in ceea ce priveste accesoriile principale de functionare poate fi o adevarata dilema pentru utilizatorii neexperimentati. Cum siguranta si confortul necesita sa se impleteasca pe tot parcursul functionarii sistemelor de incalzire, achizitia unor cosuri de fum este fara doar si poate indispensabila. Actionand in evacuarea gazelor cumulate odata cu ardere combustibililor, acesta ofera siguranta si confort psihic.

Seminee Expert ofera o gama larga de produse pentru a aduce caldura in fiecare camin din Romania. Distribuind si oferind servicii de proiectare a semineelor cat si a altor produse, Seminee Expert a devenit un etalon al calitatii in piata autohtona a sistemelor de incalzire. Compuse din materiale puternice si standardizate conform legislatiei impuse, cosurile de fum de calitate pot rezista la temperaturi cu o ardere de pana la 1000 de grade Celsius. Fiind dezvoltate cu ajutorul unei tehnologii evoluate, cosurile de fum vor oferi protectie casei si un mijloc de evacoare efcient pentru semineu. Atentia desavarsita data detaliilor componente si a aspectului estetic, fac cosurile de fum sa devina fiabile si usor de intretinut in fiecare spatiu.

Un produs de calitate va putea rezista la conditiile meteorologice speciale, fie acestea conditii de ger sau de canicula. In acest sens, materialele interne componente sunt de natura sa confere rezistenta indiferent de vreme. Avand in vedere ca temperatura de folosire este cuprinsa intre 400 si 600 de grade Celsius, rezistenta la autoaprindere interna a peretilor interni inlatura riscul fisurilor sau crapaturilor ce isi pot face prezenta intr-un cos de fum. Ia in considerare toate aceste caracteristici inainte de achizitiona un cos de fum si te vei asigura ca ai facut un beneficiu casei tale.

Specificatii tehnice

Cosul de fum este unul dintre componentele instalatiei de incalzire, care indeplineste fucntia de evacuare a gazelor odata cu cumularea lor excesiva. Canalul de fum trebuie sa aiba un traseu scurt, cu devieri facute la un unghi mic, care va evita miscarile orizontale. Cosul de fum va fi racordat cu teava printr-un unghi corect, astfel incat sa se favorizeze emanarea fumului combustibilului cat mai rapid cu putinta. Diametrul acestuia va favoriza procesul prezentat. Pentru o utilizare indelungata unui cos de fum, este important procedeul de montare: acesta trebuie efectuat de catre de un personal autoriza,t care se va ocupa de implementarea eficienta a tuturor detaliilor tehnice.

Contact
Pentru a putea intra in posesia unui cos de fum oferit de Seminee Expert acceseaza cu incredere site-ul: https://www.seminee-expert.ro sau unul dintre numerele de telefon afisate: +4 0721 280 587, + 4 0744 207 437 cat si pe adresa de email alocata intrebarilor sau informatiilor aditionale: office@seminee-expert.ro