Ce tip de rochie să alegi în funcție de eveniment?

Detalii

CategoriiShoping
Tagurirochii, rochii de seara
Ultima actualizareJoi 6 februarie 2020
Vizualizari663

Voteaza & Distribuie

Descriere

Rochia de ocazie nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei cochete. Lungă sau scurtă, cuminte sau îndrăzneață, această rochie este alegerea ideală pentru o nuntă, un botez, o petrecere de cocktail, dar și pentru o cină romantică sau pentru petrecerea dintre ani. Din fericire, ca să arăți de milioane nu este nevoie să cheltui foarte mulți bani. Poți găsi o mulțime de modele de rochii ieftine deosebite în magazinele online, în care vei arăta fabulos.

Așa cum probabil știi deja, pentru a avea o apariție de senzație la un eveniment prima regulă este să ții cont de specificul ocaziei și să respecți acel dress code. Totuși, aceste indicii nu sunt suficiente pentru a crea o ținută impecabilă, cu atât mai mult când ai la îndemână o mulțime de modele de rochii pe care le găsești în magazine. Așadar, cum alegi, concret, rochia ideală în funcție de evenimentul la care vei merge?

Rochiile elegante midi sunt perfecte pentru botezuri

O petrecere de botez presupune o atmosferă caldă și magică, iar ținutele pe care le alegem pentru această ocazie ar trebui să reflecte aceleași stări. Astfel, recomandarea noastră este să mizezi pe rochiile cu imprimeu floral, care te ajută să obții un look boem și chic. De asemenea, o rochie bej cu aplicații feminine (perle, broderie, etc.) este o alegere cât se poate de inspirată pentru o ocazie ca aceasta. În ceea ce privește materialele, mătasea și voalul sunt două dintre cele mai inspirate alegeri pentru ținuta de botez. O rochie de lungime midi este cea mai potrivită acestei ocazii, iar o croială în A îți va oferi o notă de delicatețe și multă libertate de mișcare pe ringul de dans.

Rochiile de seară glam, look-ul ideal pentru Revelion

Rochiile cu aspect glam, așa cum sunt și cele care au țesături sclipitoare sau cele cu paiete sunt adecvate petrecerilor absolut spectaculoase. Poți purta cu încredere o rochie de acest gen în noaptea dintre ani, mai ales dacă ți-o vei petrece la un restaurant elegant sau în club. Un sfat important de care să ții cont când porți o astfel de rochie este să păstrezi limita decenței. Rochiile mini, cu mâneci și cu croi petrecut sunt o alegere foarte stilată. Evită modelele scurte, decoltate și extrem de mulate.

Rochia cu croi sheath, ideală pentru petrecerile cocktail

Ai fost invitată la o petrecere cocktail, dar nu știi care este cea mai bună combinația vestimentară? Cu siguranță o rochie cu croi sheath este o variantă demnă de luat în considerare. Optează pentru un model cu detalii chic în partea superioară - pot fi franjuri, volane sau o broderie interesantă. Principala regulă pentru o ținută fără cusur la un cocktail este să alegi un outfit ușor elegant, dar care să fie ceva mai complex decât o ținută de zi. Așadar, o rochie de acest gen este ideală pentru o astfel de ocazie.

Dacă vei ține cont de aceste sfaturi, vei găsi ușor modelul de rochie care îți place și care se potrivește cel mai bine cu evenimentul la care vei lua parte.

Sursă foto: needpix.com