5 jocuri de succes pe care le poți juca gratis

5 jocuri de succes pe care le poți juca gratis

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriJocuri, jocuri online
Ultima actualizareMarti 3 noiembrie 2020
Vizualizari205

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru a te distra cu anumite jocuri interesante nu este neapărat nevoie să investești sume considerabile. O poți face chiar și gratis, iar în acest articol vei găsi 5 jocuri de succes care nu necesită bani.

1. World of Tanks - Lansat în 2010 de compania Wargaming din Belarus, World of Tanks se bucură de un succes uriaș la nivel mondial. În joc sunt disponibile peste 600 de tancuri din Marea Britanie, China, Cehoslovacia, Franța, Germania, Italia, Japonia, Polonia, URSS, Suedia și SUA. În funcție de progresul făcut, jucătorii beneficiază de tancuri mai bune și mai performante. De asemenea, acestea pot fi personalizate și îmbunătățite, dar pot beneficia și de camuflaj. Există mai multe moduri de joc, iar comunitatea online a World of Tanks este impresionantă. Astfel, numărul total de jucători a trecut de 160 de milioane. În plus, chiar dacă jocul este gratis, cei care doresc să facă progrese mai rapide pot face achiziții contra-cost.

2. Shining Crown - Acesta este unul dintre cele mai apreciate titluri pentru pasionații jocurilor de casino. Shining Crown joc cu păcănele impresionează prin stilul său simplu, dar totuși atractiv. Coroanele sunt cele care aduc fericirea în rândul jucătorilor. Alte simboluri din acest joc sunt portocalele, prunele, cireșele, lămâile, pepenele și strugurele. Poate fi jucat atât gratis, dar și contra-cost. Beneficiază de o grafică modernă, are o temă atractivă, dar și lucruri care îi atrag foarte mult pe jucători, mai ales un jackpot progresiv. În versiunea pe bani reali, pariul maxim este de 200 RON, iar câștigul maxim ajunge la 100.000 RON.

3. Fortnite - Lansat în 2017, Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri printre adolescenți în zilele noastre, dar sunt și foarte mulți adulți care îl practică. Dezvoltat de Epic Games, Fortnite este disponibil pe mai multe platforme, de la Microsoft Windows, până la PlayStation 4 și Xbox One. De asemenea, poate fi jucat și pe dispozitivele mobile, atât pe Android cât și pe iOS. Fortnite este într-o popularitate continuă și numărul jucătorilor a crescut constant. Dacă în decembrie 2017 erau 30 de milioane de jucători în întreaga lume, în mai 2020 s-a trecut de 350 de milioane de utilizatori. De asemenea, sunt și foarte mulți streameri pe YouTube și Twitch care se joacă Fortnite. Peste 60% dintre jucători au vârste între 18 și 24 de ani.

4. PUBG - Jocul este gratuit în versiunea pe mobil și se bucură și el de un succes important. Lansat la finalul anului 2017 de compania Bluehole, PUBG a intrat rapid în topul preferințelor fanilor din întreaga lume. Gameplay-ul este asemănător cu cel din Fortnite, iar popularitatea este astfel ridicată. Spre exemplu, în versiunea de mobil a jocului, până în 2020 s-au înregistrat peste 700 de milioane de descărcări. Iar veniturile generate de acest joc au trecut de 3.5 miliarde de dolari. Cât privește versiunea pe PC și consolă, care e contra-cost, s-au vândut peste 70 de milioane de unități în întreaga lume. Recenziile jocului au fost în general pozitive, iar bug-urile au devenit tot mai puține. Totuși, în țări precum Pakistan și Irak a fost interzis, fiind considerat prea violent. O situație asemănătoare s-a înregistrat și în Nepal, dar Curtea Supremă a ridicat interdicția.

5. League of Legends - Lansat în 2009, League of Legends se bucură de o popularitate ridicată și la 11 ani distanță. E genul de joc care îi ține pe oameni ore în șir în fața ecranului. De asemenea, au fost create și numeroase competiții profesioniste de League of Legends, care au produs un interes major. Spre exemplu, audiența Campionatului Mondial de League of Legends din 2019 a fost de peste 100 de milioane de privitori. Vârful maxim de audiență a fost de 44 de milioane de privitori simultan. De asemenea, în curând este așteptată și o versiune de mobil a jocului. Ea a intrat în testare în Asia de Sud-Est, dar este așteptată și în alte regiuni.