Investeste in viitor! Inscrie-te la cursuri online pentru copii de la Success Academy!

Detalii

CategoriiEducatie
Taguricursuri
Ultima actualizareVineri 27 noiembrie 2020
Vizualizari371

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vrei sa iti ajuti copilul sa aiba multa incredere in sine, sa isi faca prieteni cu usurinta, sa invete cum sa se organizeze si sa vorbeasca fluent intr-o limba straina? Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, inseamna ca ai nevoie de Success Academy, un concept unic in spatiul educational romanesc, care ofera cursuri online pentru copii si adolescenti, dar si in sala.

Fiind singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, Success Academy apeleaza la „invatarea experientiala” pentru a-i ajuta pe tineri sa-si consolideze personalitatea si abilitatile de lider. Cu peste 17 ani de experienta in training si in domeniul dezvoltarii personale, trainerii Academiei ii conduc pe cursanti pe drumul spre succes.

In cadrul acestor cursuri online copii si adolescenti, dezvoltarea potentialului participantilor la scoala Success Academy este urmarita pe urmatoarele directii:

  • Auto-cunoastere si dezvoltare personala;
  • Comunicare si relationare;
  • Gandire critica;
  • Stil de viata sanatos;
  • Inteligenta emotionala.

Totodata, obiectivul acestui program este cresterea nivelului de engleza al fiecarui elev. Astfel, cursurile sunt organizate in functie de nivelul de engleza al fiecarui participant, urmand ca, la incheierea anului de studiu Success Academy, absolventii sa fie capabili sa gandeasca si sa se exprime liber in limba engleza.

Pentru indeplinirea acestor obiective, Academia pune la dispozitie un program coerent care stimuleaza si urmareste dezvoltarea potentialului copiilor prin training, sprijin constant si evaluare continua. In cadrul acestor cursuri online pentru copii si adolescenti, tinerii vor avea acces la o metoda inovativa de predare, invatarea experientiala. Astfel, prin intermediul unor exercitii de grup, a unor jocuri si experimente, tinerii cursanti dobandesc informatii valoroase despre ei insisi si despre cei din jur. Toate detaliile sunt stocate in memoria de lunga durata, de unde tinerii le pot accesa oricand vor avea nevoie de ele.

Printre subiectele abordate in cadrul acestor cursuri online pentru copii si adolescenti, se numara si urmatoarele teme:

  • Cum iti cresti increderea de sine. Frica de esec.
  • Cum sa ai un mindset de invingator. Gandire strategica.
  • Cum sa relationezi cu parintii tai. Ca sa fie bine.
  • Cum ai grija de banii tai. Personal Finance.
  • Cum scrii o poveste frumoasa. Storytelling.

Acestea sunt doar cateva exemple de subiecte care trebuie abordate pentru dezvoltarea armonioasa a tinerilor. Success Academy este o „altfel” de scoala, care vine in completarea programei scolare traditionale si care le ofera copiilor si adolescentilor instrumentele practice si teoretice de care au nevoie pentru a obtine performante deosebite.

Insa Success Academy este mai mult decat training! Profesorii de aici sunt constienti de faptul ca dezvoltarea personala este un proces continuu si individual, care nu se poate obtine prin participarea haotica la diverse programe. Astfel, trainerii se implica in mod constant in directionarea copiilor catre obiective prin sprijin individual si printr-un parteneriat unic cu parintii.

Filosofia Academiei este orientata spre eficienta si spre obtinerea rezultatelor vizibile. Drept urmare, activitatea cursantilor este urmarita pana in momentul in care acestia obtin rezultatele dorite. Alaturi de parinti, trainerii canalizeaza energia copiilor in directia potrivita.

Daca vrei sa afli mai multe despre acest program unic de dezvoltare personala, acceseaza platforma online Success Academy. Aici te poti inscrie la o sedinta demo, oferita complet gratuit, de unde poti descoperi mai multe despre ce implica participarea la cursuri online pentru copii. Astfel, iti vei atinge potentialul maxim, iar visurile tale vor deveni realitate!