Ce lucruri nu lipsesc din kit-ul unei persoane religioase

Detalii

CategoriiReligie
Taguribiblie, icoane
Ultima actualizareVineri 14 februarie 2020
Vizualizari679

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu fiecare vizita pe care o vei avea in casa unei persoane in care dainuie credinta fata de Dumnezeu si cele sfinte vei putea gasi o serie de articole ce alcatuiesc in ansamblu kit-ul unui adevarat religios. Cunoscand lucrurile pe care o persoana religioasa le detine in kit-ul sau, poti stabili ce lucruri ii poti face cadou la ocazii viitoare. Pentru o persoana cu aspiratii religioase se va dovedi intotdeauna o alegere placuta astfel de cadouri icoane din argint (http://icoaneargint.ro) sau accesorii adiacente. In cele ce urmeaza va vom dezvalui o lista completa a lucrurilor prezente intr-un astfel de kit al unei persoane religioase si totodata o serie de idei de cadouri adecvate.

Ce cadouri poti oferi unei persoane religioase sau care sunt lucrurile ce se regasesc pretutindeni in kit-ul unui om religios

1. Icoanele

Oricine are in casa o icoana. Multe dintre acestea sunt fie achizitie proprie, fie sunt mostenire sau cadouri oferite de catre rude si/sau cei apropiati. O icoana este considerata cel mai apropiat simbol de legatura cu divinitatea si mediul prin care omul se poate conecta cu cele sfinte. Multe dintre aceste icoane sunt de regula extrem de simple, insa cei care vor sa faca un cadou special sau care isi doresc sa ofere un cadou valoros vor apela la icoane de argint. In general argintul este considerat un metal pretios, intalnit deseori in cadrul cadourilor.

Daca vorbim despre icoanele din argint, aceasta nu doar ca au o valoare sentimentala aparte, dar si una financiara. Ele pot fi revalorificate in timp si se vor mentine mult mai mult decat o icoana clasica, din lemn.

2. Lantisoarele religioase

Unii aleg sa poarte un accesoriu cu numele lor, altii imbraca orice accesoriu in semnul divinitatii. Astfel, nu e de mirare ca si cei mai mari, cat si cei mai mici dintre pamanteni, au avut, poarta s-au au purtat cel putin o data un lant cu o icoana cu Maica Domnului, cu Fiul sau cu semnul crucii. Unii isi vad in cel de-al doilea prenume numele spiritului sfant si protector pe care aleg sa-l poarte aproape de inima lor, in locul unui medalion clasic.

3. Biblia si cartile religioase

Din casa unei persoane religioase nu va lipsi niciodata Biblia, Vcehiul si Noul Testament, acatistele si cartile de rugaciuni. Ele sunt o modalitate prin care oamenii pot descoperi lumea sfanta, divina, prin care isi pot aduce la cunostinta istoria religioasa a poporului si a neamului, cat si invataturile si bunele practici pe care un crestin le poate realiza pentru a aduce mai multe liniste si pace sufleteasca. Cartile sfinte sunt considerate un viu grai al celor care au ales calea dumnezeiasca, un semn al pocaintei si al rugaciunii miraculos in perioadele de cumpana ce apar de-a lungul vietii. Daca ai o persoana aflata intr-un necaz, ruga la Dumnezeu poate fi o alinare sau un adevarat miracol pentru a vindeca trupul si sufletul.

In concluzie, obiectele religioase sunt de nelipsit din kit-ul unui adevarat crestin. Ele sunt totodata si o idee deosebita de cadou, care va dainui vesnic in casa celor iubiti.