Ce compleuri sport dama sunt in trend in 2022-2023?

Detalii

CategoriiShoping
Tagurihaine, Imbracaminte
Ultima actualizareMarti 11 octombrie 2022
Vizualizari362

Voteaza & Distribuie

Descriere

Compleurile sport dama au devenit super populare în ultimii ani. Ele nu mai sunt purtate doar în sala de sport. Ele au fost integrate în outfiturile de zi de zi și sunt acum cele mai versatile piese de vestimentatie. Creativitatea a început sa se vadă pe străzi și femeile au realizat ca aceste compleuri fitness sunt foarte versatile. Haideți sa vedem care compleuri fitness sunt în trend și ce purtăm perioada aceasta.

Compleuri sport dama de culoare neagra

Aceste compleuri sport dama sunt clasice și versatile. Fie ca alegi pe cele cu colanti scurti sau colanti lungi, aceste compleuri nu lipsesc din nicio garderobă. Sunt clasice și ușor de asociat cu alte piese pentru a avea mai multe outfituri. În magazinul online de haine sport de dama Aika se găsesc multe modele și design-uri pentru aceste compleuri. De la cele cu bustiere sau bluze cu maneca scurta sau lunga, cu colanți scurți sau lungi. Oricare il vei alege, nu vei da gres. Sunt cele mai utilizate de femeile care le place stilul clasic, minimalist si elegant. Poți improviza și outfituri elegante alături de un sacou, trench sau palton. Cu o pereche de tocuri fie pantofi, botine sau cizme cu toc. Adaugă o pălărie și ai un outfit demn de podium urile de moda.

Compleuri sport dama in culori pastel

Rozul, bleumarin sau lila au fost și vor ramane culori care exprima feminitatea, romantismul și speranta. Sunt culori care indulcesc trăsăturile și ne dau o stare pozitiva. Putem sa le integram în tinutele de zi cu zi alături de o jacheta de blugi neagra sau alba, cu bocanci sau botine. Asocierile sunt multiple cu alte piese din garderobă. Putem crea outfituri casual cu blugi sau pantaloni negri, cu palarie sau sapca. Sunt perfect pentru orice anotimp cand vrem un strop de culoare care sa ne inveseleasca ziua și să ne simțim bine.

Compleuri sport dama in culori primare

Unele din cele mai populare compleuri dama fitness sunt cele de culoare roșie, albastru și galben. Roșul este asociat cu energia și acțiunea, albastrul este asociat cu calmul, iar galbenul este asociat cu entuziasmul. Aceste culori atrag privirile, și ne fac sa ieșim în evidență. Culoarea roșie este asociată cu sportul, cursele și mașinile, precum și cu persoanele care sunt extrovertite, pasionale și îndrăznețe.Galbenul este culoarea bucuriei și a entuziasmului. Poate fi folosit pentru a promova fericirea, creativitatea și speranța. Albastrul este considerat culoarea loialității, precum și culoarea misterului, a misterului și a incertitudinii. Pot fi asociate cu negru , gri și alb astfel incat sa creezi outfituri interesante.

Compleuri sport dama in culori secundare


Culorile secundare sunt portocaliul, verdele si movul. Culorile secundare sunt asociate cu echilibrul, armonia și varietatea. Portocaliul reprezinta entuziasmul, pasiunea și căldura. Verdele reprezinta creșterea și sănătatea. Violetul este văzut ca și culoare a creativității și imaginației. Aceste culori le vedem des în sălile de sport, mai ales cele neon. Atrag privirile și ne da un boost de energie. Și aceste compleuri dama fitness în culori secundare putem sa le integram in outfituri moderne si tineresti.

Oricare din aceste compleuri alegi sa le ai in garderoba, cu siguranța vei gasi inspiratia necesara sa le integrezi în outfiturile de zi cu zi. Depinde doar de ce preferințe personale ai și stilul tău vestimentar.