Cauciucuri online pentru orice sezon, la prețuri foarte convenabile

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurianvelope auto, Anvelope de iarna, anvelope de vara
Ultima actualizareSambata 28 decembrie 2019
Vizualizari763

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iarna reprezintă o mare provocare pentru automobiliști, deoarece condițiile periculoase de șofat sunt la tot pasul, indiferent că vorbim de ploaie, burniță, ninsoare sau polei. Așa încât este de la sine înțeles că trebuie să îți pui în locul folositoarelor cauciucuri de vară de care te-ai servit în lunile ce au trecut, niște anvelope adecvate. Mai ales că acest schimb este obligatoriu de făcut, conform reglementărilor legale în materie.

În condițiile climatice actuale, există o alternanță bruscă de la vremea caldă la cea foarte rece, așa încât porțiunile de drum uscat se întretaie pe negândite uneori cu acelea în care există umezeală sau gheață, mai ales dacă pornim la drum lung. Conducerea prudentă care ar trebui să fie principiul după care se bazează orice conducător auto, fie el amator sau profesionist trebuie completate și cu niște anvelope perfecte pentru starea drumurilor și anotimpul.

Anvelopele potrivite anotimpului, izvor de securitate, eficiență și confort

Securitatea reprezintă principalul avantaj pentru care este obligatorie înlocuirea anvelopelor de vară cu cele de iarnă și invers. Anvelopele de iarnă sunt pregătite să facă față unor condiții vitrege, mai ales atunci când temperaturile coboară sub 7 grade Celsius, temperaturi la care modelele de cauciucuri pentru vreme caldă nu sunt la fel de eficiente din cauză că li se întărește cauciucul din care sunt confecționate. La fel, nici anvelopele de iarnă nu sunt potrivite a fi folosite în sezonul estival, tot din pricina materialelor din care sunt confecționate. Compusul utilizat în producția anvelopelor de iarnă oferă o mai mare flexibilitate la drum, o mai bună tracțiune, elemente de bază pentru o conducere preventivă în traficul solicitant existent acum pe drumurile din țara noastră.

Utilizarea unor anvelope bune de iarnă asigură și un confort psihic deosebit pentru un șofer, mai ales atunci când conduce pe drumuri sau zone în care temperaturile sunt foarte scăzute. Deși există și alternativa lanțurilor de zăpadă, care se utilizează doar temporar și se aplică manual, folosirea anvelopelor hibernale elimină efortul și riscul asociat unei asamblări și demontări incorecte a acestora. S-au făcut chiar studii de specialitate și s-a ajuns la concluzia că opt din zece automobiliști nu știu să monteze corect aceste lanțuri de zăpadă în condițiile în care manevrarea sigură a mașinii pe drumurile publice este esențială în timpul iernii, deoarece fiind mai moi, anvelopele de iarnă se adaptează mai bine la suprafața drumului, răspund mult mai bine la nevoile șoferului.

Eficiența frânării crește și riscul de alunecare scade, când se folosesc anvelope de iarnă

Deși acum există pe site-urile de profil anvelope de iarnă ieftine, mai sunt încă destui conducători auto care își pun problema dacă nu ar fi suficiente doar două cauciucuri, nu montarea a patru, atunci când sosește anotimpul răcoros. Răspunsul care se poate da acestei dileme este că în mod categoric trebuie să se instaleze toate cele patru cauciucuri de iarnă. Doar în acest mod vehiculul va avea un comportament echilibrat și armonios, o bună aderență rutieră care va fi asemănătoare pe ambele axe și nu vor mai fi probleme la depășiri sau atunci când se rulează pe drumuri de iarnă. Montarea parțială poate submina eficiența schimbărilor de viteză și împietează asupra siguranței șoferului și a pasagerilor, precum și a celorlalți participanți la trafic. Cum ar fi ca și vara mașina să aibă, de asemenea, două cauciucuri estivale pe față și două anvelope de iarnă în partea din spate? Nu ar fi ridicol?

Anvelope ieftine se găsesc la Anvelostar.ro!

Un magazin online bun de unde poți cumpăra anvelope de cea mai bună calitate, la niște prețuri convenabile, este Anvelostar.ro - distribuitor de cauciucuri auto calitative, unde lucrează o echipă de profesioniști calificați, cu mare experiență în domeniu. Acolo vei găsi cele mai importante branduri de anvelope disponibile astăzi pe piață, o gamă diversă de modele și dimensiuni de cauciucuri. Sunt aici anvelope de sezon de iarnă sau de vară și cu siguranță vei găsi unele potrivite pentru mașina ta.

În magazinul online amintit există mereu oferte exclusive cu prețuri avantajoase, iar condițiile de plată sunt ușoare și convenabile. Cumpărarea anvelopelor este un lucru serios, de aceea este bine chiar să consulți un angajat al firmei pe acest subiect, dacă nu te descurci singur în selectarea celor mai bune produse. Vei face și tu o achiziție minunată dacă intri pe site-ul lor de vânzări anvelostar.ro. Fă asta chiar acum! Fie și pentru a-ți comanda în miezul iernii cauciucuri pentru vara!