Cum faci cea mai buna optimizare SEO în 2016?

Detalii

CategoriiStiinta
Taguripublicitate online, servicii seo
Ultima actualizareLuni 3 octombrie 2016
Vizualizari1155

Voteaza & Distribuie

Descriere

In conditiile in care exista din ce in ce mai multe afaceri care isi castiga banii din mediul online, acest aspect conteaza foarte mult. Ceea ce putini oameni stiu insa, este ca nu exista o reteta secreta a succesului p care o poti aplica cu scopul de a obtine trafic si vanzari. Exista, totusi, cateva reguli standard pe care orice om care are o afacere online, un simplu blog sau o pagina pe care vrea sa o promoveze, trebuie sa le respecte.

Aceste reguli sunt valabile inca de la prima aparitie a motoarelor de cautare si sunt urmatoarele:

Continut de calitate pentru optimizare SEO
Este primul aspect pe care trebuie sa il respecte orice site web. Este cat se poate de logic ca, atata vreme cat vrei vanzari, trebuie sa oferi ceva in schimb. Un continut care sa ajute cititorii sau sa le ofere momente pe care sa le primeasca cu incantare, este esential. Evita sa faci continut doar pentru SEO si alege continutul facut pentru cititor.

Linkuri Linkbuildingul in optimizarea seo
Este si in 2016 cel mai important element al SEO. Chiar daca Google a facut upgrate-uri peste upgrate-uri si a incercat sa descurajeze cumpararea de linkuri, acestea raman cea mai importanta resursa pentru toti webmasterii. Obtine cat mai multe linkuri de pe site-uri din domeniul tau de activitate si vei descoperi rezultate impresionante.

Retelele de Socializare
Retelele de socializare exista cu un scop : acela de a crea legaturi intre oameni. Un lat scop este acela de a ajuta la SEO, iar de multe ori, acest lucru este neglijat de catre administratorii site-ului. Este adevarat ca aproape fiecare site web are o pagina de Facebook, insa postarile pe ea se fac o data la cateva zile sau chiar o data la cateva saptamani iar engagementul este unul cat se poate de slab. Asigura-te ca site-ul tau are conturi pe facebook, pe g+, twitter si in principiu, pe toate retelele mari de socializare si ca este activ acolo si vei descoperi o multime de avantaje.

O structura corecta a continutului
Ramanem la continut, deoarece este extrem de important. O optimizare SEO corecta implica o structura corecta a continutului. Aceasta structura trebuie sa aiba in vedere atat oamenii, cat si roboteii motoarelor de cautare. Foloseste-te de subtitluri pentru a sublinia ideile principale si incearca sa te asiguri ca textele sau informatiile pe care le oferi sunt usor de inteles si de citit.