Schele metalice pentru constructii la inaltime – Stabilitate si rezistenta in orice conditii – Oferte avantajoase de la LucInvest.ro

Schele metalice pentru constructii la inaltime – Stabilitate si rezistenta in orice conditii – Oferte avantajoase de la LucInvest.ro

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriSchela metalica
Ultima actualizareMiercuri 8 martie 2017
Vizualizari1416

Voteaza & Distribuie

Descriere

Domeniul constructiilor este foarte complex si necesita echipamente speciale pentru ca lucrarile sa se desfasoare in conditii optime. Pe langa utilaje si alte dispozitive automatizate, aceste schele metalice sunt nelipsite de pe santierele de lucru fiind esentiale pentru ridicarea cladirilor cu mai multe etaje, renovarea fatadelor si consolidarea altor structuri in activitatile de lucru la inaltime.

Compania Luc Invest este alaturi de dvs. cu cele mai bune oferte de schele metalice noi si second-hand, precum si o serie de accesorii aferente.

Schelele sunt disponibile atat in varianta fixa, cat si in varianta de schele mobile.

Lucrari de constructii mai sigure cu schele metalice de la LucInvest.ro

Schela metalica, fixa sau mobila, reprezinta echipamentul de baza care face posibila interventia la inaltime a muncitorilor.

Acestea faciliteaza lucrul asupra structurii cladirilor si fatadelor noi sau in curs de renovare, gama de schele metalice comercializata de Luc Invest fiind ideala pentru orice constructor care isi respecta angajatii si respecta normele de siguranta.

Acestea sunt niste echipamente fiabile, rezistente la actiunea coroziva a apei provenite din precipitatii, fiecare componenta a schelei fiind zincata.

Prin urmare, nu doar ca ofera stabilitate si siguranta, insa reprezinta si o investitie excelenta pe termen lung.

Schele metalice – Montaj rapid cu accesorii de inalta calitate – Luc Invest este un partener de incredere

Toate componentele care intra in alcatuirea acestor schele metalice sunt foarte usor de asamblat, doar o persoana autorizata avand dreptul de a le asambla. Odata montate, acestea sunt supuse presiunii exercitate de greutatea materialelor de constructii depozitate pe schele, dar si a muncitorilor, ceea ce inseamna ca asamblarea elementelor unei schele este vitala.

Ce trebuie sa stiti pentru a efectua un montaj corect?
  • Planul de montare a schelei;
  • Masurile de prevenire a riscului de cadere sau accidentare a personalului;
  • Regulile de securitate din timpul montajului;
  • Regulile de securitate in caz de conditii meteorologice nefavorabile.

Proiecte de succes cu schele metalice de inalta calitate – Investeste inteligent!


Aceste schele metalice nu sunt niste echipamente folosite ocazional, ci sunt o investitie de lunga durata. ele pot fi asambalate si demontate cu usurinta, structura lor fiind adaptata in functie de fiecare proiect.

Deoarece beneficiaza de tratament impotriva coroziunii, schelele metalice pot fi utilizate de nenumarate ori, astfel ca pot fi inchiriate de mai multi clienti, asa cum se intampla cu echipamentele oferite de Luc Invest.
Insa, pentru a-si pastra calitatea si fiabilitatea, acestea trebuie depozitate in conditii corespunzatoare.

Schele metalice fixe si mobile – Cele mai avantajoase preturi le gasiti la compania Luc Invest!

Deoarece numai o schela solida si rezistenta poate asigura conditii sigure de lucru la inaltime, Luc Invest propune o gama completa de schele metalice si accesorii, ce pot fi inchiriate sau cumparate de catre constructorii de specialitate.

Toate echipamentele sunt atent verificate si respecta standardele in vigoare, astfel ca nu exista pericol de accidentare, mai ales daca se respecta toate instructiunile de folosire, montaj si depozitare.
Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile Luc Invest, accesati www.lucinvest.ro


Date de contact

Mobil: 0745.410.817
E-mail: office @ lucinvest.ro