SecuritInternational.ro - Eleganta la superlativ pentru pardoseli din sticla

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare, Bucuresti, pardoseli
Ultima actualizareMiercuri 12 aprilie 2017
Vizualizari1585

Voteaza & Distribuie

Descriere

Proiectele indraznete in materie de design interior se potrivesc celor ce doresc sa experimenteze zi de zi o alegere diferita. Ne place sa fim diferiti, iar acest lucru se regaseste nu de putine ori in stilul de viata, imbracaminte si chiar spatiul in care ne desfasuram activitatea. Fie ca vorbim despre spatiul personal (apartament, casa), fie ca ne referim la cadrul profesional, atunci cand alegem pardoseli din sticla integrate in decorul general se creeaza un artificiu greu de realizat prin alte materiale, piese de mobilier sau decoratii.

De ce sa alegem pardoseli din sticla pentru spatiul pe care il renovam?

Sticla este unul dintre materialele pe care il adoram, creeaza incaperi luminate, aerul este diferit, iar aspectul estetic ingrijit ne inspira sa avem o zi minunata. Proiectele de decoratiuni interioare care prezinta pardoseli din sticla sunt proiecte atipice, ce conving chiar si cel mai conservator client de faptul ca sunt o decizie potrivita:
  • Varietate mare de dimensiuni, forme, culori;
  • Usor de curatat si de intretinut;
  • Durabilitate si efect decorativ spectaculos.

Sunt aceste pardoseli din sticla sigure?


Desi fascinati de aspectul remarcabil al pardoselilor din sticla, unii clienti sunt uneori sceptici privind rezistenta materialelor din care sunt fabricate pardoselile in sine. Pardoselile din sticla nu sunt fabricate din sticla normala, ci din sticla securizata printr-un procedeu amplu, ce nu permite defecte.

Cu toate acestea, este recomandata colaborarea doar cu specialisti, atat pentru alegerea modelului si dimensiunilor potrivite spatiului ce urmeaza a fi renovat sau decorat, dar si pentru ca montare presupune niste pasi de urmat cu atentie. Fabrica Securit realizeaza acest produs la standarde ridicate, pentru a contura spatii luminoase. Montajul este realizat numai de specialisti prin metode sigure si corecte, ce garanteaza durabilitatea lucrarilor.

Realizarea corecta a lucrarilor si montarea de pardoseli din sticla

Pentru ca montarea pardoselilor din sticla sa fie realizata corect, echipele Securit respecta cu strictete cateva etape in proiectele pe care le efectueaza:

  • Se stabileste suprafata care va fi acoperita cu sticla;
  • Se monteaza o structura metalica ce va ajuta la fixarea sticlei. In cadrul acestui pas se stabileste adancimea potrivita, pentru ca sticla sa nu fie supusa riscurilor de spargere;
  • Se fixeaza placile din sticla securizata si laminata;
  • Pentru a evidentia frumusetea pardoselilor, se vor instala corpuri de iluminat in structura constructiei;
  • Fixarea sticlei;

Curajul de a fi diferit


Pardoselile din sticla sunt prin definitie eleganta absoluta, insa clientii se pot juca in cele mai creativa moduri atunci cand isi aleg materialele pentru acest tip de proiecte. Acestia pot alege intre diferite variante de sticla (mata, transparenta sau chiar colorata in nuantele preferate), isi pot personaliza asa cum doresc pardoseala (se pot selecta diferite elemente de decor, pe anumite teme) si pot monta pardoseli din sticla in plafoanele intermediare pentru un efect senzational,

Compania Securit este recomandata de activitatea de aproape 100 de ani in domeniul fabricarii sticlei, oglinzilor si cristalelor (inca din 1926), producand sticla securizata si piese si alte materiale de constructii de peste 20 ani, precum si de feedback-ul pozitiv al spatiilor unde au fost realizate proiecte complete. Va rugam sa accesati website-ul www.securitinternational.ro pentru vizualizarea produselor si serviciilor si pentru a lua contact cu un reprezentant Securit.

Detalii si comenzi:
Mail - office @ securitinternational
Telefon - 0213213176, 0213213176