Canapele - puncte centrale în casa ta

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguricanapele, mobila
Ultima actualizareJoi 11 noiembrie 2021
Vizualizari483

Voteaza & Distribuie

Descriere

O canapea nu numai că trebuie să arate bine, ci trebuie să fie și incredibil de confortabilă și să reziste mult timp. La shopeo.ro, care este un magazin de mobilă, vei găsi o gamă largă de canapele. Canapelele ideale pentru camere mici sau mari, pentru familii mici sau mari, singuri sau cupluri sunt cele cu 2 și 3 locuri, care aparțin canapelelor clasice simple. Într-o cameră comună sau în camera copiilor, canapelele cu 2 locuri sunt o soluție care economisește spațiu.

Vrei să stai pe canapea împreună în cuplu, dar camera ta de zi nu este mare? Atunci canapelele cu 3 locuri sunt alternativa perfectă ca mărime și preţ la canapelele cu 2 locuri si colţar.Datorită formei lor avantajoase în L, canapelele de colț oferă mult spațiu pentru a te așeza și a sta confortabil, pentru că fiecare se poate întinde pe partea sa.

Canapele extensibile

Canapelele extensibile sunt un fel de mobilier rabatabil tapiţat cu spătar la jumătate de înălţime. Canapelele datează din secolul al XVIII-lea ca un clasic britanic și sunt foarte atrăgătoare în prezent. Modelele originale Chesterfield sunt canapele din piele cu tapițerie luxuriantă, cuie cu cap rotund și cusături caracteristice pentru nasturi pe spătar.Datorită suspensiei lor speciale, canapelele box spring sunt la fel de confortabile ca și patul box spring. Datorită construcției lor, aceste modele au o suprafață de scaun puțin mai înaltă, ceea ce facilitează așezarea persoanelor în vârstă.

Canapele pentru familii mai numeroase și grupuri mai mari

Peisajele vii, sunt canapele de colț cu două părți de șezut, care sunt ideale pentru familii și mai multe persoane, datorită zonei de relaxare mai mare decât media. Canapelele mari, după cum sugerează și numele, sunt caracterizate prin dimensiunile lor mari. Sunt perfecte pentru camere mai mari și garantează o senzație confortabilă de culcat sau de ședere chiar și în grupuri mari.

Seturi de canapele duble sau triple extensibile

Canapelele cu 2 și 3 locuri extensibile sunt canapele și fotolii cu același design și sunt combinate în seturi. De regulă, acestea sunt asociate cu un avantaj de preț în comparație cu achizițiile individuale. Adevărații polivalenţi sunt canapelele extensibile pentru oaspeți și cele funcționale care economisesc spațiul. Canapeaua extensibilă este un adevărat polivalent printre canapele. Această variantă de canapea eficientă și funcțională poate fi folosită ca o canapea confortabilă în timpul zilei și pur și simplu se poate plia într-un pat complet confortabil seara, dacă este necesar.

Canapelele extensibile sunt deosebit de utile atunci când ai oaspeți spontani în vizită sau dorești să economisești spațiul în apartamentul tău cu o cameră. Canapeaua extensibilă este populară ca înlocuitor confortabil de pat, în special pentru camerele mai mici. Există canapele de 2 și 3 persoane, box spring și colțare cu funcții de dormit. Ca un plus practic, unele modele au spațiu suplimentar de depozitare sub scaunul rabatabil, și astfel, poți face să dispară în cel mai scurt timp pilotele, pernele și altele asemenea. Unele canapele extensibile au și o funcție de relaxare. Aceasta înseamnă că spătarul și eventual scaunul, pot fi pliate într-un șezlong confortabil de relaxare.

Ce stil și ce culoare de canapea mi se potrivește?


Culoarea canapelei poate fi aleasă în stilul mobile din casa ta. De exemplu, dacă îți place stilul provence, culorile mai deschise sunt ideale pentru canapeaua ta. Poți găsi canapele în magazinul online shopeo.ro într-o mare varietate de culori și stiluri. Culorile atemporale se potrivesc practic cu orice stil de interior. Desigur, poți folosi și o culoare atrăgătoare, care creează un super eye-catcher în camera ta de zi cu un roșu puternic. Orice îți place este permis. Alege canapele funcționale pentru casa ta.