Accesorii auto fara rost

Detalii

CategoriiStiri Sport
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1556

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe fiecare masina exista mai multe accesorii montate absolut inutil care nu au nici o legatura cu personalizarea masinii. In ziua de azi tot mai multi proprietari de masini tind sa-si personalizeze masinile. Ceea ce trebuie sa stie acestia este faptul ca o masina nu se va personaliza cu lucruri inutile. Acest lucruri nu fac decat sa ocupe spatiul din interiorul masinii si sa ofere un design de prost gust. Site-ul nostru va prezinta care sunt cele mai inutile accesorii care se monetaza pe o masina.
Ce accesorii sunt complet inutile pe o masina
De departe cel mai inutil accesoriu care este montat pe masina este dispozitivul care poate reduce consumul de carburant. Toti soferii trebuie sa stie ca acesta nu este deloc asa cum este prezentat in descriere. Dispozitivul care reduce consumul de carburant este o mare teapa data soferilor. Intra-devar acest accesoriu are un nume pompos care promite ca poate reduce semnificativ consumul de carburant, insa in realitate nu este deloc asa. Pe langa faptul ca soferii dau bani buni pe aces accesoriu inutil, acesta ocupa locul in masina dumneavoastra.
Prizele de aer false, sunt cel putin haioase. Cei care isi monteaza astfel de prize de aer, sunt persoanele care vor sa para ca au o masina puternica insa nu isi permit achizitionarea unei astfel de masini. Pe langa faptul ca sunt total inutile, aceste prize de aer false sunt total instetice.
Antena GPS Coada de Rechin, evident falsa, este unul dintre cele mai haioase accesorii inutile care se poate monta pe o masina. Aceasta antena falsa o putem intalni la majoritatea proprietarilor de BMW - uri, care nu isi permit achizitionarea unei masini cu sistem de navigatie, dar vor sa para ca si cum ar aea un astfel de sistem.
Purificatorul de aer din interiorul masinii este un lucru la fel de inutil precum dispozitivul care reduce consumul de carburant. Soferii trebuie sa stie ca nu exista dispozitiv care sa se poata conecta la bricheta si sa purifice aerul, deci acesta este o alta teapa.
Ornamentele din plastic sunt extrem de hidoase. Aceste ornamente nu fac decat sa para ca aveti o masina precum un pom de Craciun. O masina este mult mai frumoasa si mai aspectuoasa cu cat este mai simpla si mai originala, de aceea nu trebuie incarcata cu tot felul de ornamente inutile. De asemenea, unii soferi aleg sa-si moneteze aceste ornamente pentru a masca eventualele mici defectiuni care apar cu timpul pe caroseria automobilului. Nici in acest caz nu sunt recomandate aceste ornamente, este indicat sa reparati de indata defectiunile de pe caroserie, pentru ca in caz contrar acestea se extind.
http://www.inchirieri-auto-ieftin.ro/