Ce melodie va incita cel mai mult pe ringul de dans? (ideal sa raspunda cat mai multe fetee :D )
Scris 25 February 2006 - 09:24 PM
... Deci spunetzi-mi o melodie (facultativ si un anume gen muzical, daca nu vedetzi altul mai provocator) care daca v-ar pune-o DJ-ul din club la un party, pur si simplu atzi fi in stare de multe...
Scris 26 February 2006 - 05:36 AM
[quote name='e-X-plorer' date='Feb 25 2006, 11:24 AM' post='138323']
... Deci spunetzi-mi o melodie (facultativ si un anume gen muzical, daca nu vedetzi altul mai provocator) care daca v-ar pune-o DJ-ul din club la un party, pur si simplu atzi fi in stare de multe...
[/qu
mi-e imi place sa simt muzica..si prin dans ma exprim cel mai bine..ce se intampla in jurul meu nu ma intereseaza..cand ma simt bine dansez pe orice gen de muzica
[/qu
mi-e imi place sa simt muzica..si prin dans ma exprim cel mai bine..ce se intampla in jurul meu nu ma intereseaza..cand ma simt bine dansez pe orice gen de muzica
Scris 26 August 2006 - 07:45 PM
poate fiecare danseaza pe alt gen de muzica, dar as vrea si eu sami spuneti nume de piese pe care va place sa dansati sau care va fac sa va simtiti mai bine
Scris 06 September 2006 - 01:45 PM
girl_, la Aug 26 2006, 08:45 PM, a spus:
poate fiecare danseaza pe alt gen de muzica, dar as vrea si eu sami spuneti nume de piese pe care va place sa dansati sau care va fac sa va simtiti mai bine
Scris 28 September 2006 - 04:45 PM
Salt n' peppa (sper ca asa se scrie) - Push It
si of course... You can leave you're hat on...
aahhh si John Creamer : Last night I was dreaming - beton melodia
si ca tot mi-am amintit de TLC - Red Light Special
si of course... You can leave you're hat on...
aahhh si John Creamer : Last night I was dreaming - beton melodia
si ca tot mi-am amintit de TLC - Red Light Special
Scris 15 October 2006 - 08:07 AM
blues...nothing else maters, the unforgiven... dar sunt de cānd eram...hai că nu zic flăcău.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Melodia zilei, partea a doua | nightwish | 329 | 11.859 |
|
|
Darianna | 3.646 | 91.925 |
|
Hey, that's no way to say goodby
Melodii care te termina incet dar sigur... |