Everything goes including romanian
Scris 02 November 2011 - 09:35 PM
here is where i want to be left alone!!!! no talkin back, no smart ass sugestions and further more no askin to write in a language that you understand. if you don't like it, you can leave me some hate mail!!
Scris 03 November 2011 - 04:59 AM
Gringo,e un mare classic..TOMBSTONE-Kurt Russell,Val Kilmer,Sam Elliott,Bill Paxton.Celebrul duel de la OK Corral din Tombstone/Arizona..Brothers Earp(along with Doc Holliday vs Clanton gang(The Cowboys)intrat in istoria reala a anilor de wild West in America.
Scris 03 November 2011 - 06:53 AM
fast_motion, la 02 November 2011 - 09:35 PM, a spus:
here is where i want to be left alone!!!! no talkin back, no smart ass sugestions and further more no askin to write in a language that you understand. if you don't like it, you can leave me some hate mail!! 
Yukkuri hanashite kudasai fastî_moşăn san, wakarimasen. Hai !
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 03 November 2011 - 07:01 AM
Scris 03 November 2011 - 10:54 AM
ę tror du har skrevet noe fint. respekt for den!!
si in alta ordine de idei am aflat zilele astea ca un romanache zis bobby, la mine in oras, lucreaza la un kebab butikk si deci sunt fericit ca nu imi fura mie painea de la gura !!! am intrat weekendu trecut sa cumpar o shaorma si vreau sa zic ca aratau toti la fel, mi-a fost tarsa sa strig pe careva bobby in caz ca ar fi vreo gluma, lol...
si in alta ordine de idei am aflat zilele astea ca un romanache zis bobby, la mine in oras, lucreaza la un kebab butikk si deci sunt fericit ca nu imi fura mie painea de la gura !!! am intrat weekendu trecut sa cumpar o shaorma si vreau sa zic ca aratau toti la fel, mi-a fost tarsa sa strig pe careva bobby in caz ca ar fi vreo gluma, lol...
Scris 03 November 2011 - 11:00 AM
-.. .- .-. .. -. -.-. --- -.. ..- .-.. -- --- .-. ... . ... . .--. --- .- - . ...- --- .-. -... .. .- .. -.-. .. ..--.. ?
Scris 03 November 2011 - 11:24 AM
cu d-astea comunicam in liceu cand faceam propuneri indecente...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nihongo Forum
Forum in limba Japoneza |
GABYGABY | 5 | 36.869 |
|
PRONTO?MI SCUSI...VORREI PARLARE CON TE! |
Hypatia | 126 | 56.401 |
|