Doi de-odată. confuzie.
Scris 10 July 2011 - 01:15 AM
recent am început o relaţie cu unu' după care eram în limbă acu' 2 ani. bine, toate bune şi frumoase, am momente când îmi spun în gând că-l iubesc, am momente când mă trec fluturaşii când mă gândesc la el, dar şi momente când nu-mi pasă şi-l ignor. toate astea pentru că nu pot trece peste fostu' oricât aş încerca. îl iubesc şi pe fostu' de mor, şi l-aş lăsa pe oricare pentru el.
actualu' ştie că încă îl mai iubesc pe fostu' şi mă bucur că nu-i pasă şi are răbdare cu mine. amândoi sunt irezistibili, frumoşi, aceiaşi zodie, aceiaşi...''origine'', i-am cunoscut în acelaşi loc, mă leagă o grămadă de chestii de ei. la actualu' ţin foarte, foarte tare şi nu vreau să-l pierd, şi totuşi...în continuare mă gândesc la fostu'.
ce-aş putea face, şi pe care să-l aleg până la urmă ? S.O.S.
actualu' ştie că încă îl mai iubesc pe fostu' şi mă bucur că nu-i pasă şi are răbdare cu mine. amândoi sunt irezistibili, frumoşi, aceiaşi zodie, aceiaşi...''origine'', i-am cunoscut în acelaşi loc, mă leagă o grămadă de chestii de ei. la actualu' ţin foarte, foarte tare şi nu vreau să-l pierd, şi totuşi...în continuare mă gândesc la fostu'.
ce-aş putea face, şi pe care să-l aleg până la urmă ? S.O.S.
Scris 10 July 2011 - 01:31 AM
Daca relatia cu primul este un capitol incheiat din punctul lui de vedere(ca pt tine vad ca nu este) n-ai de ce sa mai stai atarnata de el.Primul nu simte ce simti tu pentru el, da o sansa sau mai multe, astuia nou, e mult mai probabil sa te iubeasca asta, decat sa se reaprinda ceva la celalalt.
Scris 10 July 2011 - 09:15 PM
Levana., la 10 July 2011 - 01:15 AM, a spus:
Eu zic sa nu te fortezi prea tare cu actualul. N-ar fi trebuit de la inceput sa ai o relatie serioasa cu el pana nu-l uitai pe fostul. Parerea mea e ca trebuie sa astepti pana iti trece iubirea aia mare pentru trecut sau pana gasesti pe unul pe care sa-l iubesti si mai mult. Ca asa te minti singura. Ce faci, esti in pat cu yangu si te trezesti ca-i zici numele lu alalalt sau cine stie cate....
Aceasta postare a fost editata de Apodonos: 10 July 2011 - 09:16 PM
Scris 10 July 2011 - 11:25 PM
Apodonos, la 10 July 2011 - 09:15 PM, a spus:
Eu zic sa nu te fortezi prea tare cu actualul. N-ar fi trebuit de la inceput sa ai o relatie serioasa cu el pana nu-l uitai pe fostul. Parerea mea e ca trebuie sa astepti pana iti trece iubirea aia mare pentru trecut sau pana gasesti pe unul pe care sa-l iubesti si mai mult. Ca asa te minti singura. Ce faci, esti in pat cu yangu si te trezesti ca-i zici numele lu alalalt sau cine stie cate.... 
Eu cred ca al doilea nu are nicio sansa, asa ca ar trebui sa treci la al treilea !
Scris 10 July 2011 - 11:32 PM
Idealizezi trecutu, ii normal, cand ti-or ramas prea multe amintiri frumoase si cam mare frica de viitor.
Stii ce-mi zice ca asta-i?
Faptu ca tii la baiatu asta cu care esti. Da ti-i mai usor sa proiectezi in trecut decat in viitor. Asta arata frica. Arata ca o parte din tine vrea sa ramana in trecut sa se agate de ceea ce-ai trait si sa nu iti mai asumi riscuri.
O sa-ti treaca, da asta numa daca vrei tu sa-ti.
Daca nu vrei, poti sa te si mariti cu asta cu care esti acu, si pan la adanci batraneti sa suspini dupa dragostea din trecut.
Stii ce-mi zice ca asta-i?
Faptu ca tii la baiatu asta cu care esti. Da ti-i mai usor sa proiectezi in trecut decat in viitor. Asta arata frica. Arata ca o parte din tine vrea sa ramana in trecut sa se agate de ceea ce-ai trait si sa nu iti mai asumi riscuri.
O sa-ti treaca, da asta numa daca vrei tu sa-ti.
Daca nu vrei, poti sa te si mariti cu asta cu care esti acu, si pan la adanci batraneti sa suspini dupa dragostea din trecut.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cererea mea in casatorie
asa a decurs cererea mea in casatorie. Voi ce parere aveti? |
Darkyn | 78 | 7.788 |
|
Simpatia care ajunge la indiferenta | ania2008 | 41 | 6.148 |
|
Nu vreau s'o pierd