Anturajul mi-a distrus imginea
Scris 25 October 2010 - 02:31 AM
Scris 25 October 2010 - 03:48 AM
In realitate nici nu trebuie sa treci peste nimic. E parerea lor.
Tine capul sus si invata sa te lipsesti de cei care vor sa te "ajute". Ei cred ca te ajuta daca te judeca si iti fac morala. E de fapt un mar otravit, nu te ajuta si nu iti vor nici binele.
Amica ta isi "traieste viata" din ce spui tu. Habar nu are ce ii place sau ce vrea, doar incearca sa fie trendy. Eu nu inteleg de ce tu nu iesi la plimbari, de ce nu ai prieteni, la fel cum nu inteleg de ce amica ta s-a imprietenit in final cu tine, in sensul ca putea gasi sa umble de nebuna cu cineva de varsta ei. Ma gandesc ca nici ea nu este intr-o situatie mult diferita de a ta.
De curiozitate, de unde sunteti voi si cati ani aveti ?
Parintii tai sunt comunisti convinsi ? Poti discuta cu ei ? (banuiala mea e ca nu)
Scris 25 October 2010 - 08:43 AM
Si unde e problema?
Scris 25 October 2010 - 08:43 AM
Ai tai nu stiu si ti-e frica sa nu afle de la vecini sau ce? De ce iti pasa asa mult de ceea ce cred vecinii, daca tu ai constiinta curata ca nu ai facut nimic cu respectivii, ci doar ai stat de vorba? Au stat ei la fundul tau sa vada ce faci si cu cine? Iti dau ei de mancare?
Eu o data am luat o palma de la tata, din cauza unei vecine. Nevinovata fiind. Si de-atunci, i-am dat la c***t pe toti, de sus pana jos, m-a durut in fund de ce spuneau ei. Si mi-a fost bine.
Daca te stii nevinovata, da-le flit vecinilor. Intre ochi, asa.
Scris 25 October 2010 - 09:04 AM
Da' ce imagine aveai tu de stricat?!?
Asta asa, ca nu prea am inteles din text.
Scris 25 October 2010 - 10:22 AM
Ce e condamnabil in a cunoaste oameni noi si a sta de vorba cu ei? vecinii tai trebuie sa presupuna ca ai o altfel de legatura cu acei baieti?
Eu am trait aproape o jumatate de an intr-un loc unde seara de seara veneau oameni noi si stateam cu ei la o bere, schimband o vorba. Care-i treaba? Daca te vedeau facand altceva cu ei, mai zic, desi nici atunci nu ar fi fost treaba lor.
Nu ai nevoie sa te justifici in fata nimanui pentru ca stai de vorba cu anumiti oameni.
Daca renunti la anturaj, fa-o pentru ca vrei tu, nu din cauza vecinilor.
Aceasta postare a fost editata de Finnian: 25 October 2010 - 10:23 AM
Scris 26 October 2010 - 01:36 AM
你的朋友, la Oct 25 2010, 09:43 AM, a spus:
Si unde e problema?
ca s-a interpretat diferit.si ca au trecut ceva ani, am rupt legatura cu lumea. intre timp m-am mutat cu familia din zona. si ca de fiecare data cand ma intalnesc cu cineva inca ma tot critica , ,ce te-ai cumintit acum?nu mai umbli cu baieti ? nu mai ai prieten?unde ti-s prietenii cu masina?oricum in zona se vorbeste foarte urat despre tine.,,ai o reputatie foarte proasta,,prea tarziu,,
si bineinteles ca nu mai suport.
Scris 26 October 2010 - 03:05 PM
Fiecare se raporteaza la lume intr-un fel, fiecare se identifica cu ceva, tu o faci cu imaginea ta, aici e nivelul la care ai ajuns, poate ar trebui sa te reorientezi, ce zici?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Un sfat | Andreaandrea | 14 | 1.784 |
|
Cum afli daca te inseala?
cum afli daca te inseala o fata |
Seb@st!@n | 23 | 1.823 |
|
Nu mai stiu nimic | Velvetia | 26 | 2.878 |