Aceasta postare a fost editata de Gregory1992: 12 September 2010 - 12:57 AM
Female masking
Scris 12 September 2010 - 12:39 AM
Scris 12 September 2010 - 01:02 AM
Hai sa explic mai bine ce parere am despre transformarea din barbat in femeie, pana si la nivelul distractiei.
O femeie poarta haine barbatesti pentru ca sunt mai practice pentru anumite activitati (sportive de pilda, sau activitati fizice intense), tin de cald cand e frig afara, sau le place croiala. Asta nu inseamna ca le creste parul la subrat sau pe piept sau ca isi lasa mustata. In plus, femeia de la barbat vrea sa preia lucrurile pozitive, adica puterea, increderea in sine etc. De aici si exprimari de genul "Fii brabata, Zoe!".
Barbatului, in schimb, cand incearca sa imprumute trasaturi de la o femeie, pur si simplu nu ii sta bine
Acuma scuza-ma, dar nu pot sa cred cand spui ca ceea ce faci nu are legatura cu o deviatie sexuala. In spatele oricarui fel de distractie exista anumite motivatii.
Scris 12 September 2010 - 01:05 AM
Finnian, la Sep 12 2010, 02:02 AM, a spus:
Hai sa explic mai bine ce parere am despre transformarea din barbat in femeie, pana si la nivelul distractiei.
O femeie poarta haine barbatesti pentru ca sunt mai practice pentru anumite activitati (sportive de pilda, sau activitati fizice intense), tin de cald cand e frig afara, sau le place croiala. Asta nu inseamna ca le creste parul la subrat sau pe piept sau ca isi lasa mustata. In plus, femeia de la barbat vrea sa preia lucrurile pozitive, adica puterea, increderea in sine etc. De aici si exprimari de genul "Fii brabata, Zoe!".
Barbatului, in schimb, cand incearca sa imprumute trasaturi de la o femeie, pur si simplu nu ii sta bine
Acuma scuza-ma, dar nu pot sa cred cand spui ca ceea ce faci nu are legatura cu o deviatie sexuala. In spatele oricarui fel de distractie exista anumite motivatii.
Practic, nu mi-am facut operatie sa-mi schimb sexul. Sunt tot barbat, doar ca am vrut sa fiu si fata cateodata.
Scris 12 September 2010 - 01:17 AM
Imi dau seama ca ti-e greu sa accepti,pentru ca singur spui ca ti-e frica...
Nu esti victima niciunei propagande...asta esti si cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este sa te accepti asa cum esti.
Ignora condamnarile celei care a postat inaintea mea,nu au nici o legatura cu tine.
Uite un film care cred ca o sa-ti placa (gasesti continuarea tot acolo,pe youtube)
Scris 12 September 2010 - 01:16 AM
Arcangelo, la Sep 12 2010, 02:03 AM, a spus:
Imi dau seama ca ti-e greu sa accepti,pentru ca singur spui ca ti-e frica...
Nu esti victima niciunei propagande...asta esti si cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este sa te accepti asa cum esti.
Ignora condamnarile celei care a postat inaintea mea,nu au nici o legatura cu tine.
Practic, nu as vrea sa fiu fata, am vrut doar sa vad cum mi-ar sta dak as fi si fata in acelasi timp. Si oricum cu o masca arati mai bine dekt Naomi mai ales dak e catusi de cat realista masca.
Scris 12 September 2010 - 01:23 AM
Nu vreau sa te incurajez...nici sa te descurajez.
Sunt intr-adevar si persoane la care travesti-ul e ceva grotesc...la altii e arta...sau ce-o fi.
Scris 12 September 2010 - 01:35 AM
Arcangelo, la Sep 12 2010, 02:23 AM, a spus:
Sunt intr-adevar si persoane la care travesti-ul e ceva grotesc...la altii e arta...sau ce-o fi.
Mie nu mi se pare o arta travestitul si unii chiar arata k dracu knd sunt travestiti dar dak porti o mask e mult mai fain dekt machiaj.
Arcangelo, la Sep 12 2010, 02:23 AM, a spus:
Si apropo, chestia cu travestitu a durat doar vreo 2 saptamani pt mn. Acum sunt normal din nou.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Puzzle-uri logice
mi-e lene sa-l "fac praf" |
Alecu87 | 2 | 2.088 |
|
Voi o colectionati? |
RainbowRose | 46 | 13.966 |
|