Black_Wizard, la Sep 3 2010, 11:30 AM, a spus:
Am folosit doar 3dMax, mai mult din curiozitate, nimic serios

Cand l-am vazut prima data, m-am speriat de interfata aia cu mii de
obtiuni 
dar pe urma am vazut ca nu este greu de folosit, chestiile de baza le inveti foarte repede daca ai un tutorial bun. Eu am reusit sa fac niste piese de sah chiar a doua zi, mai putin calul

OPŢIÚNE, opţiuni, s.f. 1. Faptul sau dreptul de a alege din două sau mai multe lucruri, posibilităţi etc. pe acela sau pe aceea care îţi convine; alegere. ♦ Spec. Alegere, în temeiul unui drept, între două sau mai multe situaţii juridice. ♢ Drept de opţiune = a) drept acordat cuiva de a-şi alege cetăţenia (de obicei în cazuri de stabilire în alt stat); b) drept acordat cuiva de a accepta o moştenire sau de a renunţa la ea. 2. Condiţie stipulată uneori în tranzacţiile comerciale, potrivit căreia o parte contractantă, care îşi asumă obligaţii ferme, acordă celeilalte părţi, pentru un anumit termen, dreptul de a alege între diferitele condiţii ale contractului sau chiar dreptul de a renunţa la tranzacţie. [Pr.: -ţi-u-] – Din fr. option, lat. optio, -onis. Sursa: DEX '98
OPŢIÚNE s. alegere. (~ lui s-a dovedit fericită.) Sursa: Sinonime
opţiúne s. f. (sil. -ţi-u-), g.-d. art. opţiúnii; pl. opţiúni Sursa: Dicţionar ortografic
OPŢIÚN//E ~i f. v. A OPTA. ♢ Drept de ~ a) drept de a-şi alege cetăţenia; b) drept de a accepta sau a renunţa la o moştenire. [Sil. -ţi-u-] /<fr. option, lat. optio, ~onis Sursa: NODEX
OPŢIÚNE s.f. 1. Faptul sau posibilitatea de a opta, de a alege între două sau mai multe lucruri; (spec.) drept al cuiva de a-şi alege cetăţenia; optare. 2. Condiţie existentă în unele tranzacţii comerciale, potrivit căreia i se acordă cumpărătorului un termen în care el poate definitiva tranzacţia sau poate renunţa la ea, pe când pentru vânzător obligaţia rămâne fermă. [Pron. -ţi-u-. / cf. fr. option, lat. optio]. Sursa: DN