Sari la conținut
Forum Roportal
ExtraJob

Locuri de munca fara taxe sau comisioane. ExtraJob.ro

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Locuri de munca fara taxe sau comisioane. ExtraJob.ro

 

Candidati / Jobseekers
Creaza cont gratuit si aplica la ofertele de munca postate pe acest site. Analizeaza joburile care te intereseaza. Participa la interviurile de angajare organizate de companii si la targuri de joburi. Semneaza contractul de munca si pleaca la noul tau job. Multa Bafta !
 
Angajatori / Employers
Pe acest site poti publica locuri de munca fara costuri sau taxe. Nu sunt acceptate spre publicare ofertele de munca cu comision, taxe de mediere, dosar sau orice fel de costuri. Creaza cont angajator si posteaza oferte de munca. Angajeaza candidatii potriviti pentru job.
myjobfair-min.jpg
TARG DE JOBURI ON LINE
Sanse de angajare in fiecare luna. Datorita cererii existente ExtraJob va organiza lunar un Targ de Joburi OnLine. Veti fi in legatura directa cu partenerii nostrii ofertanti de locuri de munca via Skype in a 4 a saptamana a fiecarei luni. Nu mai are sens sa iti cheltui banii pe drumuri in cautarea unui job fara sa ai siguranta ca vei fi angajat. Pot participa toate persoanele care au cont candidat si CV / angajator pe extrajob.ro. Urmatorul Targ de Joburi OnLine: 20 - 26 Iunie 2015. E GRATUIT - HAI SI TU !
 
Medici / Asistente
Locuri de munca pentru medici si asistente medicale in: Germania, Belgia, Olanda, Franta, Anglia si Irlanda. Oferte de munca in spitale si azile. Joburi cu contract. Locuri de munca cu cazare asigurata si salarizare corespunzatoare.
Infirmiere / Care Giver
Locuri de munca pentru Care Giver in Anglia, Irlanda si Germania. Joburi cu contract legal, transport platit de angajator. Oferte de munca propuse de partenerii nostrii in azile si spitale private. Salarizare corespunzatoare.
Mecanici / Tinichigii
Locuri de munca pentru mecanici auto cu experienta si vorbitori de limba engleza, germana sau franceza. Locuri de munca in: Anglia, Germania, Irlanda, Franta, Belgia si Olanda. Joburi cu contract de munca si salarizare corespunzatoare.
Warehouse / Drivers
Locuri de munca pentru muncitori in depozite de prima marime din Anglia si Irlanda. Locuri de munca pentru soferi profesionisti, Distributie si curse interne Anglia. Contracte de munca cu angajatori directi si salarizare corespunzatoare.
 
Locuri de munca Elvetia 2016
Incepand cu data de 01.06.2016 cetatenii romani dreptul de a lucra legal in Elvetia. Au fost eliminate toate restrictiile de pe piata muncii. Este recomandat ca cei care doresc sa lucreze in Elvetia sa plece la munca numai cu contract de munca emis de un angajator elvetian. cele mai mari sanse de angajare le au specialistii in IT sau personalul medical. In aceste zone, salariile depasesc 5.000 de franci elvetieni si pot ajunge chiar si la 8.500 de franci pe luna, un functie de specializare si de experienta. Se mai cauta personal in domeniul hotelier, soferi, mecanici, muncitori calificati si personal in agricultura / sere. In consecita toate persoanele interesate in a obtine un loc de munca in Elvetia sunt rugate sa se inscrie in baza de date candidati Elvetia urmand a fi organizate interviuri directe de angajare. Locuri de munca fara taxe Elvetia.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×