Fac parte dintr o echipa d hochei feminin "Triumf Bucuresti" , antrenor Gheorghe Tabacaru si doresc sa stiu unde putem gasi un sponsor care sa ne finanteze transportul in cadrul campionatelor
Pagina 1 din 1
Unde putem gasi sponsori? echipa de hochei feminin
Scris 29 December 2005 - 10:59 PM
Draga iuliana.
daca ai inceput sa cauti sponsori pe forum cu siguranta imaginea ta nu este cea corecta.
Cu siguranta daca vei aborda o companie cu temele bine facute, vei sti ce sa le oferi in schimb pentru acea sponsorizare (trebuie sa fi capabila sa vinzi imaginea clubului tau), atunci vei obtine banii necesari.
Oricum, cred ca e treaba antrenorului si a conducerii clubului vostru sa se ocupe de aceasta problema.Tu ca ca si sportiv trebuie sa te concentrezi spre obtinerea de performante.
daca ai inceput sa cauti sponsori pe forum cu siguranta imaginea ta nu este cea corecta.
Cu siguranta daca vei aborda o companie cu temele bine facute, vei sti ce sa le oferi in schimb pentru acea sponsorizare (trebuie sa fi capabila sa vinzi imaginea clubului tau), atunci vei obtine banii necesari.
Oricum, cred ca e treaba antrenorului si a conducerii clubului vostru sa se ocupe de aceasta problema.Tu ca ca si sportiv trebuie sa te concentrezi spre obtinerea de performante.
Scris 06 February 2006 - 09:19 AM
Poi cautati e cineva la o intreprindere mare si care e interesat de hochei!poate reusiti !succes!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Campionatul Mondial!
Incepe in aceasta seara!! |
Andreyvrj | 22 | 17.586 |
|
Campionatul de Table timisoreni.ro, 29-30 mai 2010 | peter bahuczki | 2 | 3.513 |
|
Chestionar:
Ce sanse credeti ca are romania? |
vorbaretu | 658 | 144.718 |
|
Cum sa reusesc sa fac sfoara? | miryam | 11 | 35.366 |
|
Gheorghe Hagi antrenor la Galatasaray Istanbul | roportal | 4 | 8.567 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS