Funerare.ro - adresa datoriei indeplinite

Detalii

CategoriiSocial
TaguriCasa Funerara, coroane funerare, cruci funerare, Servicii Funerare, transport funerar
Ultima actualizareJoi 2 septembrie 2021
Vizualizari431

Voteaza & Distribuie

Descriere

Numai omul stie ce inseamna o datorie morala si cu ce teama sfanta trebuie sa o duca la indeplinire. Cum s-ar putea achita un copil fata de parintii care i-au daruit viata, l-au crescut cu greutate si l-au iubit neconditionat?

Dar un nepot fata de bunicii sai care il plimbau prin parc, desi erau batrani, ii spuneau povesti, desi batranetea era o povara greu de purtat? Niciodata nu le-au refuzat nimic, niciodata nu au spus ca nu se poate, desi batranetea le apasa trupul firav. Apoi le-au daruit totul, tot ce au reusit sa stranga intr-o viata, sa le faca lor viata mai usoara. In timpul vietii oamenii iubesc, daruiesc, muncesc si se sacrifica, iar moartea inseamna pentru ei dezlegarea de la datoriile morale si odihna vesnica.

Apartinatorii sunt cei care au datoria morala sa le daruiasca odihna meritata, respectul cuvenit si sa vegheze ca inmormantarea sa decurga decent si nimic din produsele necesare respectarii traditiei sa nu lipseasca. Pe de o parte este vorba de sicriul complet echipat si de crucea inscriptionata corect, pe de alta parte de inchiriarea masinii funerare, de coliva, de candele si de colaci si mai ales de pachetelele cu mancare sau de meniul de la restaurant. Esentiala sunt si pregatirea mormantului si procurarea actelor necesare, iar cea mai importanta etapa o reprezinta pregatirea protagonistului pentru trista ceremonie.

https://www.funerare.ro/Servicii-Funerare-Sector-2 este adresa datoriei morale indeplinite la superlativ.

Funerare.ro ofera familiei indurerate libertate totala in personalizarea serviciilor funerare. Consultanta gratuita marcheaza debutul colaborarii dintre furnizorul de servicii funerare si apartinator. Ea incepe de la primul popas pe site si are rolul de a intari sufletele macinate de marea pierdere. In magazinul firmei se gasesc de toate: sicrie complet accesorizate, coroane funerare din cele mai proaspete si parfumate flori, in forma de lacrima sau de inima, serviciu funerare de baza si de lux, batiste, prosoape si candele sau iconite, dar si zeci de feluri de mancare.

Aspectul sicriului nu indica, asa cum se crede in mod eronat, clasa sociala din care face parte defunctul, ci respectul si iubirea apartinatorilor fata de el. Casa de veci trebuie sa arate decent, sa fie pe masura defunctului, sa poata fi manipulata usor si sa fie rezistenta. Un sicriu bun se poate alege de pe site, mai ales ca preturile sunt accesibile.

Defunctul nu vede, nu simte, nu aude, dar apartinatorul are sufletul impacat ca a daruit ce a fost mai bun. Este ca si cum o persoana draga pleaca la drum lung si despre revedere nu se stie nimic, iar cel care ramane face paine. Doreste sa ii dea una sa aiba pe drum. Se cade sa o aleaga pe cea mai arsa si mai necrescuta dintre toate???

Principiul conform caruia apartinatorul trebuie sa daruiasca tot ce este mai bun defunctului este argumentat pe site si mai mult de-atat, familia indurerata este ajutata sa respecte acest principiu prin ofertele firmei. Apartinatorii care semneaza contract cu Funerare.ro nu trebuie sa se duca dupa certificatul de constatare a decesului, fiindca el este inclus in costul tuturor pachetelor funerare.

Pregatirea trupului neinsufletit se poate face in doua moduri: clasic sau modern. Varianta moderna este mai scumpa, dar reuseste minunea de a sterge de pe chipul decedatului paloarea sau vineteala mortii, chipul pare proaspat, imaginea mortii este transformata intr-un somn linistit. Oamenii se vor uita in sicriu si nu vor scoate un sunet, de teama sa nu trezeasca mortul cel frumos caruia i s-a intiparit un zambet de impacare pe buze. Cei dragi merita sa beneficieze de un asemenea tratament.

Uneori nu este timp pentru un semn de apreciere cand oamenii sunt vii si atunci tot ceea ce nu a fost aratat sau oferit vine postum. Alegerile pentru cei care nu mai sunt se fac cu inima, nu in functie de buget. De fapt toti cei dragi care au vegheat somnul, pasii, care au contribuit la formarea cuiva merita sa beneficieze de un buget nelimitat la sfarsit de drum.

Urmeaza parastasul sau pachetelele cu mancare livrate la cimitir, sa fie impartite celor care au participat la inmormantare. Si aici tebuie sa se procedeze cu generozitate, fiindca persoanele care au fost alaturi de apartinatori merita sa fie rasplastite si pretuite pentru gestul lor de solidaritate umana.

Zeci de feluri principale de mancare, salate, mancare de post sau de dulce, deserturi, bauturi si preparate speciale asteapta sa fie puse in farfurii, livrate si consumate cu drag. Este belsug, meniul este compatibil cu cel din restaurantele de cinci stele si apartinatorii trebuie sa imparta mancare in memoria decedatului cu maxima generozitate.

O inmormantare decenta, care a decurs fara incidente si intarzieri, la care nu a lipsit nimic este dovada ca datoria morala a fost indeplinita si ca decedatul a plecat impacat de pe aceasta lume. Apartinatorii trebuie sa demonstreze ca aleg ceea ce considera ca este mai bun si mai frumos si ca nu se uita la bani, cand vine vorba de daruri oferite celui de care se despart pentru totdeauna.

Exista firme care se pozitioneaza langa familie indurerata si preiau cu toata puterea si experienta organizarea inmormantarii de pe umerii familiei indurerate. In acest fel, apartinatorii obtin linistea si timpul de care au nevoie sa isi ia ramas bun de la cel pe care il pierd definitiv, sa se hraneasca din amintiri luminoase, sa simta usurarea ca au facut tot ce trebuia facut.

Granita dintre viata si moarte este fragila, omul nu traieste vesnic pe pamant si a inceput deja sa isi accepte conditia, iar firmele de pompe funebre pun umarul ca datoria morala a apartinatorilor sa fie indeplinita.