Categorii | Divertisment |
---|---|
Taguri | |
Ultima actualizare | Marti 5 august 2014 |
Vizualizari | 2452 |
Te intereseaza retete de sezon si nu le gasesti? Vrei sa inveti sa gatesti si sa impresionezi?
Ingrediente:
Pentru aluat:
250 gr faina,
4 oua,
400 ml lapte,
2 linguri ulei,
1 praf sare
Pentru umplutura:
3 cepe rosii,
200 gr ciuperci,
1 legatura marar,
1 lingura zahar,
2 linguri vin rosu,
1 lingura ulei de masline,
sare,
piper
Mod de preparare:
Facem un aluat de clatite destul de consistent din oua batute, sare, lapte si ulei. Omogenizam compozitia, apoi o punem in frigider 30 de minute.
Pregatim umplutura: luam ceapa si o taiem rondele, curatam si spalam ciupercile, apoi le taiem felii.
Intr-o tigaie punem asa: ulei, vin si zahar. In el calim ceapa si ciupercile. Cand lichidul lasat de ciuperci s-a absorbit in intregime, adaugati mararul taiat marunt, sare si piper dupa gust. Lasati compozitia la racit. Coaceti clatite din compozitia tinuta la rece si umpleti-le cu compozitia de ciuperci. Puteti apoi sa mai le dati inca o data prin tigaia in care am pus ulei, vin si zahar.