Sari la conținut
Forum Roportal
Moonchild'

Pentru toti iubitorii de lectura

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Pe TVR1 la Garantat 100%, o emisiune pe care o urmaresc de ceva timp, a fost invitat pe 3, duminica trecuta Dan C. Mihailescu, un om pe care il pur si simplu il ador. A iesit o discutie destul de interesanta pe placul tuturor iubitorilor de carte - parerea mea. :o:

 

Catalin Stefanescu :

Editat de Moonchild'

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mersi pentru randurile astea, am extras cateva memorabile idei.

 

 

"Toata lumea se plange ca nu citim, tinerii sunt plini de sex,drugs and rock’n’roll , dar ei de fapt sunt mult mai dornici de carte, informatiile nu si le mai iau din volume, si le iau de pe ecran de pe internet , de pe bloguri.

Un om citit, destept, asta trebuie sa fie: ca un pom , ca o floare care sta acolo fara s-o vada nimeni , inflorind noaptea

D-le nu mai cere de la ceilalti ceea ce vrei tu sa-ti dea sau ei vor sa-ti dea. Ia de la fiecare exact ceea ce stii ca-ti poate da. De la Faramita Lambru nu astepti Heidegger, sau de la Zavaidov nu astepti Bach . Stiti ca Alexandru Paleologu spunea foarte fain odata : “Sa nu credeti ca prostii nu stiu ca sunt prosti. Ni se pare ca sunt prosti, ca nu stiu nimic…ahh.. ei vad imediat…” Deci prostul stie. Si cand ei dau cu sutul in carti, ei dau intr-un posibil pericol"

Editat de Draqsoru

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×