Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Moonchild'

Pentru toti iubitorii de lectura

Rate this topic

Recommended Posts

Pe TVR1 la Garantat 100%, o emisiune pe care o urmaresc de ceva timp, a fost invitat pe 3, duminica trecuta Dan C. Mihailescu, un om pe care il pur si simplu il ador. A iesit o discutie destul de interesanta pe placul tuturor iubitorilor de carte - parerea mea. :o:

 

Catalin Stefanescu :

Edited by Moonchild'

Share this post


Link to post
Share on other sites

mersi pentru randurile astea, am extras cateva memorabile idei.

 

 

"Toata lumea se plange ca nu citim, tinerii sunt plini de sex,drugs and rock’n’roll , dar ei de fapt sunt mult mai dornici de carte, informatiile nu si le mai iau din volume, si le iau de pe ecran de pe internet , de pe bloguri.

Un om citit, destept, asta trebuie sa fie: ca un pom , ca o floare care sta acolo fara s-o vada nimeni , inflorind noaptea

D-le nu mai cere de la ceilalti ceea ce vrei tu sa-ti dea sau ei vor sa-ti dea. Ia de la fiecare exact ceea ce stii ca-ti poate da. De la Faramita Lambru nu astepti Heidegger, sau de la Zavaidov nu astepti Bach . Stiti ca Alexandru Paleologu spunea foarte fain odata : “Sa nu credeti ca prostii nu stiu ca sunt prosti. Ni se pare ca sunt prosti, ca nu stiu nimic…ahh.. ei vad imediat…” Deci prostul stie. Si cand ei dau cu sutul in carti, ei dau intr-un posibil pericol"

Edited by Draqsoru

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×