Salt la continut


Fotografie
- - - - -

Colonel SRI de la securist la lichea


  • Te rog sa te conectezi pentru a raspunde
Nu exista raspunsuri la acest subiect

#1 thunami

thunami

    Orhidee

  • Advanced Member
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 1959 mesaje

Scris 24 December 2008 - 05:11 PM

"Cristea Tiberiu, capitan de la SRI Sibiu a fost trimis in judecată după ce şi-a strans superiorul de gat

Procurorii Parchetului Militar de pe langă Tribunalul Militar Cluj au dispus trimiterea in judecată, in stare de libertate, a căpitanului Cristea Tiberiu, ofiţer activ in cadrul Direcţiei Judeţene de Informaţii Sibiu, fiind acuzat de lovirea superiorului său, transmite NewsIn.

Potrivit rechizitoriului, in data de 26 iunie 2008, fiind in timpul serviciului, Cristea l-a agresat pe colonelul Vasile Mota, provocandu-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 16-18 zile de ingrijiri medicale. Expertiza medico-legală efectuată la Institutul de Medicină Legală Cluj Napoca a concluzionat că "Mota Vasile a prezentat echimoze ale regiunii cervicale şi mandibulare dreapta, precum şi un edem posttraumatic laringian. Leziunile descrise s-au putut produce prin mecanismul de compresiune a regiunii cervicale cu mana şi degetele", se arată intr-un comunicat al Parchetului General."

Adaugat la: 23.12.2008 15:53

Sursa: Ziua
http://www.ziua.ro/n...-12-23&id=18497


COMENTARIU:
Acest incident este o inscenare din partea unui securist pe nume MOTA care nu are alta treaba decat sa aplice in continuare metodele de lucru comunisto-securiste tortionare chiar si asupra propriilor subalterni. Asta se intampla datorita incompetentei si idioteniei ofiterilor securisti transformati in sri-sti peste noapte. Si o fac, culmea, pe salarii mari luate direct din buzunarul nostru. Iata un alt exemplu in care coruptii nesimtiti care conduc institutiile statului demoleaza legea si democratia. Acest criminal MOTA a falsificat acte si documente oficiale ajutat de comandantul SRI din Sibiu - si a mituit medici legisti pentru a lovi intr-un ofiter model pe care il invidiaza.
Iar procurorii militari au pus botul la astfel de inscenari, ei stiu din ce motive, refuzand si probe la dosar care aratau clar nevinovatia Capitanului Cristea.

Nu pot decat sa protestez impotriva celor platiti cu bani grei din buzunarul nostru pentru a apara legea si statul de drept si care nu fac altceva decat sa corupa si sa arunce cu noroi in nevinovati. Acest colonel si cei care l-au ajutat merita tot dispretul societatii. Pacat ca nu se gaseste nimeni care sa-i umple de gauri!

Aceast mesaj a fost editat de bydy: 26 December 2008 - 11:24 PM
Adaugat link

  • 0