Daca nu e acelasi lucru,vreau sa imi explicati(daca are cineva timp,nimeni nu prea are!),cum functioneaza Principiul Subretelelor si cum e tratat el de hardware-ul internetului....
2-Eu am citit peste tot:hub-leaga calculatoare dintr-o retea(ca si switch),bridge-urile sau puntile(asemanatoare cu gateway) leaga doua retele intre ele,repetoare ...etc. Dar ruterele ce naiba mai leaga?! Gasesc peste tot scris teorie ca puntile leaga retele si in exemple arata ca ruterul o face! Eu nu vad diferenta dintre un switch si router,doar ca poate gasi cai mai bune de trimitere!Mai e alta? Intr-o retea LAN(care ocupa tot orasul nostru)toata informatia de la fiecare calc trece prin server-ul ISP-ului?Ce este acest server?(ruter ,breidge......)...
Incerc sa imi astampar curiozitatea dar nu pot...astept sa imi raspundeti...dar va rog fara materiale de pe internet si link.....intotdeauna ati dat explicatii mai bune,nu doar tangente cu interbarile(cazul de pa net)...prefer sa nu raspundeti decat sa dati link-uri.....
Astept pe cineva rabdator care sa imi raspunda la fiecare intrebare.....
Multumesc(mult) anticipat!!!!!!
Aceasta postare a fost editata de EiNsTeIn'S~SoUl: 30 July 2008 - 10:16 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS