Ai nevoie de un notariat cu program sâmbătă în București? Află care este cel mai eficient birou notarial din capitală

Detalii

CategoriiJustitie
Taguribirou notarial, Bucuresti, notar
Ultima actualizareMarti 4 iunie 2019
Vizualizari2788

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vânzarea unor imobile, procedura de succesiune/ moștenire, realizarea unor contracte de comodat, de închiriere, de donație, procedura de divorț, legalizarea unor acte, sau a unor copii de pe înscrisuri, legalizarea traducerilor și alte servicii trebuie realizate la un notar public. În cazul în care ai nevoie urgentă de astfel de servicii, poți alege un Notariat cu Program Sâmbătă București care realizează rapid toate aceste proceduri.

Nimeni nu te poate obliga să alegi un anumit notar, nu trebuie să ții cont de ce spune Banca, sau o cunoștință care a apelat deja la notari. Tu decizi ce notar este bun în funcție de ce avantaje oferă și timpul în care realizează procedurile notariale. Prin urmare poți consulta lista notarilor publici din localitatea ta și să alegi câteva birouri notariale, iar apoi să negociezi cu ei costurile pentru a le putea compara.

Pentru a fi mulțumit de serviciile notariale, îți sugerăm să mergi și la Biroului Notarial Stoica Sebastian Eduard care a deschis la finele anului trecut un sediu nou în București, care se află pe str. George Enescu, nr. 27-29, parter, în incinta Palatului UGIR, Piața Romană, sector 1. Clienții din București care au apelat la acest notar au fost mereu mulțumiți de rapiditatea serviciilor. La acest notar fiecare client este important, indiferent că are nevoie de legalizarea unor acte, de o simplă procură, de o procedură de succesiune sau de vânzarea unui imobil de milioane de euro. El are multă răbdare cu fiecare client, îi oferă sfaturi în problema solicitată, îl tratează cu respect și aceeași disponibilitate și atenție. Această atitudine față de clienți a contribuit la fidelizarea clientelei.

Prin intermediul Biroului Notarial Stoica Sebastian Eduard, se pot face și înscrieri în Arhiva Reală de Garanții Mobiliare si totodata se pot incheia contracte de imprumut cu ipoteca mobiliara/gaj.

La acest birou notarial se oferă și alte servicii importante precum sunt:

 • Realizarea unui contract de comodat imobile, contract de donație, contract de întreținere imobil, contract de închiriere, contract de vânzare, ipoteci
 • Informații, sfaturi cu privire la accesarea unui credit Prima Casa
 • Procedura de divorț în cazul persoanelor care s-au căsătorit în capitală sau au avut ultima locuinta comuna in Bucuresti
 • Procedura de dezbatere a unei moșteniri
 • Procedura succesorală în caz de moșteniri/succesiune
 • Autentificarea unor acte juridice, eliberarea de copii legalizate, traduceri de acte și alte înscrisuri, legalizarea traducerilor, legalizarea de semnături, procuri, certificate și altele.

Dacă apelați la serviciile acestui birou notarial (notariatstoica.ro) aveți o serie de avantaje și anume:

 • Explicarea efectelor juridice pentru toate actele incheiate
 • Actele programate sunt solutionate cu prioritate
 • Pentru încheierea actelor juridice se fac deplasări pe circumscripția Tribunalului București
 • Garantarea respectării legii
 • Siguranța privind aspectele legale ale tranzacțiilor
 • Timpul de așteptare este de 10-20 de minute și depinde de volumul de lucru
 • Anumite documente notariale sunt redactate pe loc, și anume: legalizarea specimenului de semnătură, legalizarea semnăturii traducătorului, certificarea unor fapte, copii legalizate de pe înscrisuri
 • Timpul pentru anumite acte notariale este destul de rapid, pentru declarația notarială de călătorie a unui minor, declarația notarială de acceptare a succesiunii sau de renunțare a succesiunii, contractul de comodat, testamentul notarial sau pentru procuri notariale.
 • Pentru traduceri biroul notarial colaborează cu un traducător autorizat în peste 20 de limbi străine; acesta poate indeplini si procedura apostilarii si/sau supralegalizarii,
 • Programul este în zilele de luni-sâmbătă, în intervalul orelor 09:00 –17:00.

Biroului Notarial Stoica Sebastian Eduard preia programări atât telefonic (numerele sunt pe site notariatstoica.ro) cât și la adresa notariat.stoica@gmail.com (cu mentiune in mail a tipul actului procură, declarație, contract și altele, numele și numărul de telefon, data când solicita semnarea actului) iar procedura de transmitere a documentelor se bazeaza pe comunicarea pe adresa profesionala mentionata, respectând legislatia referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personala.

Fiecare client va primi răspuns la e-mail și va fi contactat pentru a se stabili data eliberării documentelor. Pentru a căuta un notar la nivel național aveți posibilitatea de a accesa baza de date a Uniunii Naționale a Notarilor Publici. Autoritățile competente pentru aplicarea apostilei în țara noastră sunt: camerele notarilor publici (traduceri legalizate, legalizarea de semnătură, înscrisuri autentice), instituția prefectului (certificate de naștere, de căsătorie, de deces, de botez, de cazier judiciar, de rezidență fiscală, adeverințe de calificare, brevete de turism și altele), tribunalul (care pune apostilă pe hotărâri judecătorești, acte originale care sunt emise de Registrul Comerțului, acte originale de la un executor judecătoresc).

Dacă aveți nevoie de un notar la nivel european, puteți accesa Registrul European al notarilor.