Ma intereseaza cum se prepara sosul de avocado. Am gustat acest sos la restaurantul grecesc, si nu numai, si am observat ca este ca o crema, un pic untoasa. Am gasit o reteta pentru prepararea acestui sos, in care se pisa miezul de avocado, se toca 6-8 catei de usturoi, apoi cu mixerul se amesteca cu 100 ml de ulei de masline. Se potriveste de sare. Dupa aceasta reteta, nu mi-a iesit. Daca stie cineva o alta reteta, va rog sa-mi scrieti.
Mersi mult,
Lavinia.
Pagina 1 din 1
Sos de avocado
Scris 17 July 2008 - 10:24 PM
Lavianton, la Jul 17 2008, 07:37 PM, a spus:
Ma intereseaza cum se prepara sosul de avocado. Am gustat acest sos la restaurantul grecesc, si nu numai, si am observat ca este ca o crema, un pic untoasa. Am gasit o reteta pentru prepararea acestui sos, in care se pisa miezul de avocado, se toca 6-8 catei de usturoi, apoi cu mixerul se amesteca cu 100 ml de ulei de masline. Se potriveste de sare. Dupa aceasta reteta, nu mi-a iesit. Daca stie cineva o alta reteta, va rog sa-mi scrieti.
Mersi mult,
Lavinia.
Mersi mult,
Lavinia.
Reteta e din Tenerife pentru sosul de avocado
Ingrediente:
- un avocado bine copt de soare (nu verde)
- ulei
- patrunjel frunze
- usturoi
- ardei gras
- sare
- otet - obtional
Se curata avocado de piele si se da jos de pe sambure. Se taie bucatele si se aseaza intr-un recipient. Se adauga patrunjel tocat marunt (o mana) si cateva frunze de telina tocate deasemenea marunt. Trei catei de usturoi si ardeii grasi tocati marunt. Se audauga sare dupa gust si se acopera toate ingredientele cu ulei, care se amesteca totul cu taietorul de fructe automat, pentru a se obtine o pasta.
Sa ma chemi la masa, ca sa te revansezi !!!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter
RSS