sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sos de avocado Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Lavianton 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-July 08

Scris 17 July 2008 - 06:37 PM

Ma intereseaza cum se prepara sosul de avocado. Am gustat acest sos la restaurantul grecesc, si nu numai, si am observat ca este ca o crema, un pic untoasa. Am gasit o reteta pentru prepararea acestui sos, in care se pisa miezul de avocado, se toca 6-8 catei de usturoi, apoi cu mixerul se amesteca cu 100 ml de ulei de masline. Se potriveste de sare. Dupa aceasta reteta, nu mi-a iesit. Daca stie cineva o alta reteta, va rog sa-mi scrieti.
Mersi mult,
Lavinia.
0

#2 Utilizator offline   peter bahuczki 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 17 July 2008 - 10:24 PM

Vezi postareaLavianton, la Jul 17 2008, 07:37 PM, a spus:

Ma intereseaza cum se prepara sosul de avocado. Am gustat acest sos la restaurantul grecesc, si nu numai, si am observat ca este ca o crema, un pic untoasa. Am gasit o reteta pentru prepararea acestui sos, in care se pisa miezul de avocado, se toca 6-8 catei de usturoi, apoi cu mixerul se amesteca cu 100 ml de ulei de masline. Se potriveste de sare. Dupa aceasta reteta, nu mi-a iesit. Daca stie cineva o alta reteta, va rog sa-mi scrieti.
Mersi mult,
Lavinia.

Reteta e din Tenerife pentru sosul de avocado

Ingrediente:
- un avocado bine copt de soare (nu verde)
- ulei
- patrunjel frunze
- usturoi
- ardei gras
- sare
- otet - obtional

Se curata avocado de piele si se da jos de pe sambure. Se taie bucatele si se aseaza intr-un recipient. Se adauga patrunjel tocat marunt (o mana) si cateva frunze de telina tocate deasemenea marunt. Trei catei de usturoi si ardeii grasi tocati marunt. Se audauga sare dupa gust si se acopera toate ingredientele cu ulei, care se amesteca totul cu taietorul de fructe automat, pentru a se obtine o pasta.

Sa ma chemi la masa, ca sa te revansezi !!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic