Doar o intrebare in legatura cu spalatul rufelor
Scris 24 June 2008 - 08:57 PM
Scris 24 June 2008 - 09:01 PM
Nikov, la Jun 24 2008, 10:57 PM, a spus:
Din cate stiu eu,astazi e sarbatoare.
Maine...stai ca dau o fuga sa vad calendarul
Crestineste,zilele de sarbatoare se cinstesc,si ma refer la cele trecute cu cruce rosie in calendar.
Scris 24 June 2008 - 09:08 PM
Nikov, la Jun 24 2008, 09:57 PM, a spus:
Ia gandeste-te tu-n felul urmator: e ziua ta, te pregatesti cu dude, baracude, fleici la gratar, mici, bere si-ti suni prietenii pt a-i invita sa petreceti impreuna, iar ei iti raspund ca nu pot veni pt ca-s ocupati cu spalatul rufelor. N-ai fi botos? Nu te-ai supara?
Ei bine, asa-i si cu ZILELE LUI DUMNEZEU pe care Domnul ar vrea sa le SARBATOREASCA impreuna cu noi toti.
Dar oamenii ba au de spalat, ba de facut mancare, ba de batut covoarele, ba de certat, ba de urlat astfel incat IL REFUZA pe Dumnezeu si nu participa la petrecerea oferita de EL.
Scris 24 June 2008 - 09:22 PM
Scris 24 June 2008 - 09:28 PM
diclona, la Jun 24 2008, 10:08 PM, a spus:
Ei bine, asa-i si cu ZILELE LUI DUMNEZEU pe care Domnul ar vrea sa le SARBATOREASCA impreuna cu noi toti.
Dar oamenii ba au de spalat, ba de facut mancare, ba de batut covoarele, ba de certat, ba de urlat astfel incat IL REFUZA pe Dumnezeu si nu participa la petrecerea oferita de EL.
Ca sa te completez ...e bine sa nu uitam............
Noi romanii ortodocsi suntem cei mai iubiti dintre pamanteni si favoritii lui Dumnezeu.Nu exista nici o natiune pe terra care sa fie invitata asa des la petrecerile si sarbatorile Domnului.Ce tara se poate lauda cu atatea sarbatori pe an?
Daca "dumnezeu" continua canonizarea sfintilor si inmultirea sarbatorilor in ritmul asta vom sta de luni pana duminica la ospete impreuna cu El.Da Doamne!
Rufele vor fi spalate de cei din alte religii sau de...ingeri.
Scris 24 June 2008 - 09:28 PM
florianb, la Jun 24 2008, 10:22 PM, a spus:
Lasa, ma, copilu-n pace, eu n-am habar de sarbatori, da' daca a lui mama se zbate sa-l invete una, alta, ce rost are sa-l zaluzim noi?
Scris 24 June 2008 - 09:29 PM
Faptul ca eu spal in zilele astea nu va face nici sa ard in iad, nici sa imi sara vreun ochi, nici sa mi se usuce mana, nici sa imi fie afurisiti copiii trei generatii de-acu incolo. Daca vreau, le respect si stau cu mainile la piept toata ziua si nu fac nimic, ca doar de, e sarbatoare. Dar daca e musai sa spal sau sa fac altceva in ziua aia, o sa fac.
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 24 June 2008 - 09:30 PM
Scris 25 June 2008 - 09:34 AM
Nikov, la Jun 24 2008, 09:57 PM, a spus:
Probabil că mama ta este ortodoxă. Ei au o doctrină greşită, īn care cuvāntul lor este mai important decāt Scriptura. Īn VT erau interdicţii de acest gen, īnsă sunt explicate ca fiind UMBRE ce nu mai trebuie respectate.
Coloseni 2
16Nimeni dar să nu vă judece cu privire la mīncare sau băutură, sau cu privire la o zi de sărbătoare, cu privire la o lună nouă, sau cu privire la o zi de Sabat,
17cari sīnt umbra lucrurilor viitoare, dar trupul este al lui Hristos.
Nu va ascultza şi nu va īnţelege, pt că īncrederea ei este īn biserică şi nu īn Dumnezeu.
Scris 25 June 2008 - 02:43 PM
Fluffycat, la Jun 24 2008, 10:28 PM, a spus:
Noi romanii ortodocsi suntem cei mai iubiti dintre pamanteni si favoritii lui Dumnezeu.Nu exista nici o natiune pe terra care sa fie invitata asa des la petrecerile si sarbatorile Domnului.Ce tara se poate lauda cu atatea sarbatori pe an?
Daca "dumnezeu" continua canonizarea sfintilor si inmultirea sarbatorilor in ritmul asta vom sta de luni pana duminica la ospete impreuna cu El.Da Doamne!
Rufele vor fi spalate de cei din alte religii sau de...ingeri.
Fara a jigni, dai impresia de om nebun...adica, scoti niste aberatii, si ma simt insultat ca fiinta umana inteligenta si rationala, de barbarismele astea !
Ce fel de studii ai ?
Vii de la tzara ?
Sunt uimit ca in sec. 21 mai exista astfel de persoane !!!!!
p.s. - sa nu te auda vreun musulman, ca ai dat de dracu' !
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Se impaca Ratiunea si Religia?
Nevoia de o religie si o dogma defecta! |
Soimos | 1 | 2.547 |
|
din pricina inmultirii faradelegii dragostea celor mai multi se va raci | senin8 | 101 | 8.849 |
|
Interviu cu Īnalt Prea Sfinţitul Gennadios Chrysou
Interviu |
inmemoriam | 0 | 3.491 |
|
Ce inseamna idolatrie si cine o practica astazi? | maleahi | 28 | 9.162 |
|
Ciclul Monoteist | tota_puri | 0 | 1.041 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS