Sleep paralysis
Scris 28 May 2008 - 01:35 AM
Greetings. Cine stie mai multe despre sleep paralysis, rog sa comunice. Sunt f interesata d ac subiect. Cel mai mult ma intereseaza legatura dintre sleep paralysis si aliens sau alte fiinte. E cineva care a trecut prin sleep paralysis?
Scris 28 May 2008 - 04:48 AM
cate ceva aici
http://en.wikipedia....Sleep_paralysis
personal am patit-o am visat ca cineva mi-a zdrobit piciorul cu un ciocan enorm si m-am trezit plangand de durere si nu am putut sa imi misc piciorul timp de cateva minute
http://en.wikipedia....Sleep_paralysis
personal am patit-o am visat ca cineva mi-a zdrobit piciorul cu un ciocan enorm si m-am trezit plangand de durere si nu am putut sa imi misc piciorul timp de cateva minute
Scris 28 May 2008 - 04:28 PM
Scris 30 May 2008 - 04:23 AM
Scris 30 May 2008 - 07:44 PM
aloris, la May 28 2008, 03:35 AM, a spus:
Greetings. Cine stie mai multe despre sleep paralysis, rog sa comunice. Sunt f interesata d ac subiect. Cel mai mult ma intereseaza legatura dintre sleep paralysis si aliens sau alte fiinte. E cineva care a trecut prin sleep paralysis?
Nu stiu daca e o stare prea placuta, dar cred ca daca oamenii anesteziati general ar fi constienti cred ca ar fi cam in genul acestui subiect. Care de altfel ma duce cu gamdul la acele licori care transforma oamenii in zombi . Ma mai duce cu gandul la alba ca zapada.
Scris 30 May 2008 - 11:30 PM
e un film Awake care abordeaza ac subiect , oameni anesteziati total , dar sunt constienti. hmm nu sunt lamurita inca c este cu ac stare, dar e interesant cand o poti controla. explicatia d p linkul d mai sus e cea mai buna p care am gasit o pana acum, se potriveste cu ce credeam ca este.
Scris 31 May 2008 - 11:14 AM
mama are mereu vise cu extraterestri si odata a visat ca un aliens din asta, dupa ce a dus-o in nava lui, i-a pus un microcip langa nas si imediat s-a trezit cu o senzatie ca are ceva inserat in piele, in acelasi loc langa nas.. 
presupun ca e tot "sleep paralysis"
presupun ca e tot "sleep paralysis"
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
revelatii
no... ce-ati mai constatat? |
ellla | 20 | 6.793 |
|
tarot si clarviziune