citez de pe un blog foarte interesant:
"Cautand pe YouTube noi inregistrari am dat peste o discutie care merita toata atentia. Sa fie doar o coincidenta? ... Daca ati vazut ceva asemanator trimiteti-mi mesaj... voi incerca sa adun cat mai multe imagini si linkuri...."
urmeaza imagini, linkuri, etc. catre diverse posturi pe youtube foarte ciudate
cautati blogul dupa cuvintele "conspiratie" si "blog" ... il gasiti la eticheta "experiment romania"
sunt curios care ar fi explicatia...
si interesanta ideea de votare la intrebarea:
"CREDETI CA IN MOD DELIBERAT SUNT TRECUTE SUB TACERE EVIDENTELE VIZITELOR UNOR CIVILIZATII EXTRATERESTRE IN ROMANIA?"
Pagina 1 din 1
Calinesti, Campina, Mihailesti... doar o coincidenta? Fenomene inexplicabile se petrec printre noi
Scris 14 November 2007 - 11:42 PM
cobai71, la Nov 14 2007, 10:34 PM, a spus:
"CREDETI CA IN MOD DELIBERAT SUNT TRECUTE SUB TACERE EVIDENTELE VIZITELOR UNOR CIVILIZATII EXTRATERESTRE IN ROMANIA?"
Înseamnă că nişte politicieni corupţi sunt mai puternici decât mii de ani de evoluţie tehnologică a extratereştrilor ?
Să mai zică cineva că noi românii suntem slabi !
Scris 15 November 2007 - 08:51 AM
http://conspiratie.blogspot.com/
aici e ce vrea sa arate!
da eu la mihailesti nu vad nimic...lamuriti-ma!
aici e ce vrea sa arate!
da eu la mihailesti nu vad nimic...lamuriti-ma!
Scris 17 November 2007 - 01:12 AM
Ma, oricum e bine, daca vin extraterestrii peste noi, am avut dreptate, si putem sa le vindem actiuni la SIF Moldova!!!! Daca nu, vom avea multe, multe conserve in buncar...... Apropo... care ma ajuta sa il construiesc
?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stiri: Printul William s-a despartit de prietena sa | stiri | 6 | 6.044 |
|
Bancuri | Marius-Doru | 3 | 4.654 |
|
Stiri: Casa de piatra pentru Maria Marinescu si Ion Ion!Tiriac, socru mare | stiri | 1 | 3.791 |
|
Irina Shayk pictorial sexy pentru Sports Illustrated | Studioplaystiri | 0 | 281 |
|
Stiri: Trei milioane de euro la Loto, caastigate cu un bilet de sase lei | stiri | 0 | 3.587 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS