Ce trebuie sa stiti inainte de a inchiria o hala industriala

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMarti 16 iulie 2019
Vizualizari900

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca afacerea dvs. presupune vinderea, achizitionarea si / sau livrarea de produse, veti avea nevoie cel mai probabil sa inchiriati un spatiu de depozitare. Halele de productie, depozitele si spatiile multifunctionale se incadreaza in categoria halelor industriale. Acestea pot fi folosite pentru depozitarea marfurilor si a produselor, realizarea sau distributia lor.

Iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa gasiti hala industriala potrivita pentru afacerea dvs.

Stabiliti de ce tip de spatiu industrial aveti nevoie

Tipul de proprietate industriala pe care il inchiriati depinde de natura afacerii dvs. Proprietatile industriale se incadreaza, in general, intr-una din cele 3 categorii:

  • Spatiu de productie
  • Spatiu depozit
  • Spatiu flexibil, care combina zona de birouri si depozit cu cea de productie.

Fiecare tip de proprietate industriala este potrivit anumitor nevoi. Spatiul de depozitare este utilizat in principal pentru a stoca si a distribui produse. Centrele de distributie sunt un tip de spatiu de depozitare utilizat pentru distributia produselor. Utilizarea spatiului de depozitare poate necesita echipamente pentru ambalarea si etichetarea produselor sau pentru pregatirea pentru livrare. Spatiul de productie este locul in care creati, construiti sau asamblati produse. In functie de ceea ce fabricati, este posibil sa aveti nevoie de spatii speciale sau de dotari specifice cum ar fi podele armate, o inaltime deosebita a halei sau alimentare cu energie electrica pentru productia industriala.

Un spatiul flexibil va fi o combinatie intre cele 3, astfel incat sa puteti avea grija de toate depozitele dumneavoastra, de birouri si de productie, toate intr-un singur loc. In general, inainte de a incepe sa cautati o hala industriala, trebuie sa stabiliti care sunt nevoile dvs. Aveti nevoie de spatiu de birou? De unul de productie? Aveti nevoie de spatiu de depozitare, ambalarea si expedierea produselor dvs.? Sau aveti nevoie de o combinatie intre cele trei? Indiferent de alegere, veti gasi toate tipurile de hale industriale de inchiriat in Bucuresti.

Inainte de a incepe cautarea unei hale industriale, trebuie sa mai luati in calcul cateva aspecte:

  • Chiria maxima pe care va permiteti sa o platiti in fiecare luna
  • De cat spatiu aveti nevoie acum si de cat spatiu peste 3 ani. Asta pentru ca majoritatea proprietarilor de hale vor inchiria pe un termen mai indelungat.
  • Locatia ideala – afacerea dvs. trebuie sa fie aproape de aeroport, de o autostrada, de clienti, parteneri, furnizori etc.?
  • De ce caracteristici specifice aveti nevoie - Aveti nevoie de rampe speciale de a incarca marfa in masini, aveti nevoie de spatii de parcare, de spatiu pentru birouri, podele armate etc.?